Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     samoistny wytrysk !!!
Autor Wiadomość
bic

Wysłany: Sob 20 Maj, 2006   samoistny wytrysk !!!

dzis w nocy miałem samoistny wytrysk który mnie obudzil.sam nie wiem czy to do konca sperma ale jak powąchałem plame które byla spora to tak to pachniało...nie wiem czy to normalne ale dodam ze nie wale sobie juz 60 dzien i mam pytanko w zwiazku z tym. czy organizm moze sam domagac sie wytrysku i wypuszczenia plemników..moze juz były za stare?..wszystkich wtajemniczonych prosze o odpowiedzi..moze ktos przezył cos podobnego...??

bic

Wysłany: Sob 20 Maj, 2006   

chciałbym tez dodac ze na bank sie nie posikałem i nie był to jakis mocz

tom_szuflandia

moim zdaniem poniewaz miewalem samoiste wytryski.,,,to uwazam ze twoj domagal sie ,po 60 dniu byles zbyt podniecony przez jakis sen albo mysli to nie wytrzymal .. popuscil

penis.com.pl
andropenis
Piotrek87

polucja (zmaza nocna) - mimowolny wytrysk nasienia u mężczyzn podczas snu w fazie REM. Po raz pierwszy pojawia się u chłopców w okresie dojrzewania. Pierwsza polucja uznawana jest za symptom osiągnięcia fizycznej dojrzałości seksualnej. Polucje nie występują u wszystkich mężczyzn, a ich brak nie stanowi choroby. Częściej pojawia się u mężczyzn, którzy zachowują abstynencję płciową. (wikipedia)
obaj naprawde nie wiedzieliście jak sie to nazywa? :shock: :?

tom_szuflandia

he,kiedys nazywałem to samostrzalem kiedy to oczywiscie mialem :] nie lubie tego ,ale sperma jest gesta hehe dla zainteresowanych

Odpowiedz do tematu