Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Boli..
Autor Wiadomość
Gość

Wysłany: Czw 18 Maj, 2006   Boli..

mam problem. Po wytrysku, przy kolejnym wzwodzie czuje ból - tak, jakby przez członka nie popłyneła sperma, tylko jakiś kwas solny. Cały ten przewód wewnątrz członka mnie pobolewa - im większe ciśnienie, tym mocniej. No i żołądź jest cholernie tkliwy. Jakieś pomysły? byłem u urologa, ale facet w sumie rozłożył ręce i powiedział że "samo przejdzie", w co absolutnie nie wierzę (mam tak odkąd pamiętam - teraz mam 19 lat)

A tak przy okazji - ile razy dziennie możecie, panowie? :P mi się już przy trzecim razie pod rząd niezbyt chce ładować. Echh.
pozdro.

marriano

Wysłany: Czw 18 Maj, 2006   Re: Boli..

W sumie to nie wiem co Ci dolega. A może Ci nic nie dolega. Może jesteś w pełni zdrowy, ale Twój organizm tak reaguje... (w to drugie mniej wierzę)
Ja na Twoim miejscu poszedłbym do innego urologa i zobaczył co on powie...

Gość

Wysłany: Pią 19 Maj, 2006   

może zapalenie cewki moczowej?

penis.com.pl
masturbator
Gość

zapalenie? hmm wątpię. Pojawiło się to razem z wytryskami chyba, parę lat temu.. nie ma mowy by zapalenie trwało tyle lat..
na pewno jeszcze pójdę do urologa (innego), ale martwię się, że znów rozłoży ręce i okaże się że taki już jestem.. ;/

boxicz

Wysłany: Pią 19 Maj, 2006   Jurgen

Się nic nie martw.Jak miałem identyczne dolegliwości gdy byłem młody.Po kilku latach mineły bez śladu.Obecnie problemem jest utrzymanie potencji :cry:

Gość

pocieszające. ;]
Ile miałeś lat kiedy Ci to minęło? chciałbym już tego nie mieć ~~

Odpowiedz do tematu