Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     ŻOŁąDŹ w dziwnej formie://// HELP
Autor Wiadomość
kartezjusz

Wysłany: Wto 16 Maj, 2006   ŻOŁąDŹ w dziwnej formie://// HELP

Chłopaki prosze o jakaś pomoc lub wskazówki otóż mój żoładź ma odpowiedznia forme ale nie zbliżona do której powinna być. Jakby to opisać: jest dość szczupły i niestety jest matowy - nie błyszczy sie (jakby nie miał powietrza), no i posiada takie małe zmarszczki (, ale bez przesady nie bierzmy za przykład orzecha włoskiego:) :( (( co mam zrobić?? jakieś ćwiczenia?? BŁagam pomocy co zrobić żeby był gładziutki i pełen połysku. :?

Dzięki :)

skywalker 

Wysłany: Wto 16 Maj, 2006   

A masz takiego suchego cały czas? Ja mam suchego ale po małej robótce ręcznej... rozumiesz :D A zmarszczki z przodu chyba każdy ma...

Piotrek87

jezu człowieku co ty wypisuesz? :shock: :lol: ja rozumiem że dla każdego jego kompleksy są ważne ale uwierz że penis nie jest do oglądania tylko do używania. i co ci mają ludzie poradzić? żebyś go woskował to będzie sie błyszczał? z tego co tu napisałeś to wszystko jest ok a ton jakiś dramatyczny... z czego to wynika? jakaś laska ci coś o nim nie tak wspomniała? jeśli tak nie jest warta znajomości

penis.com.pl
bathmate
kartezjusz

hehe :D troche mnie poniosła ta opisowa wyobraźnia :oops: Wielkie dzieki chłopaki, uspokoiłem sie :D

existenz

Penis w stanie spoczynku ma zmarszczki, nie ma w tym nic dziwnego, natomiast "świeci się" kiedy krew wypełnia ciała jamiste.

Odpowiedz do tematu