ŻOŁąDŹ w dziwnej formie://// HELP |
Autor | Wiadomość |
kartezjusz Dołączył: 15 Maj 2006 Posty: 2 | Wysłany: Wto 16 Maj, 2006 ŻOŁąDŹ w dziwnej formie://// HELP |
|
| Chłopaki prosze o jakaś pomoc lub wskazówki otóż mój żoładź ma odpowiedznia forme ale nie zbliżona do której powinna być. Jakby to opisać: jest dość szczupły i niestety jest matowy - nie błyszczy sie (jakby nie miał powietrza), no i posiada takie małe zmarszczki (, ale bez przesady nie bierzmy za przykład orzecha włoskiego:) (( co mam zrobić?? jakieś ćwiczenia?? BŁagam pomocy co zrobić żeby był gładziutki i pełen połysku.
Dzięki | |
| |
 |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Wto 16 Maj, 2006 |
|
| A masz takiego suchego cały czas? Ja mam suchego ale po małej robótce ręcznej... rozumiesz A zmarszczki z przodu chyba każdy ma... | |
| |
 |
Piotrek87 Dołączył: 21 Kwi 2006 Posty: 140 | Wysłany: Wto 16 Maj, 2006 |
|
| jezu człowieku co ty wypisuesz? ja rozumiem że dla każdego jego kompleksy są ważne ale uwierz że penis nie jest do oglądania tylko do używania. i co ci mają ludzie poradzić? żebyś go woskował to będzie sie błyszczał? z tego co tu napisałeś to wszystko jest ok a ton jakiś dramatyczny... z czego to wynika? jakaś laska ci coś o nim nie tak wspomniała? jeśli tak nie jest warta znajomości | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
kartezjusz Dołączył: 15 Maj 2006 Posty: 2 | Wysłany: Wto 16 Maj, 2006 |
|
| hehe troche mnie poniosła ta opisowa wyobraźnia Wielkie dzieki chłopaki, uspokoiłem sie | |
| |
 |
existenz Dołączył: 05 Kwi 2006 Posty: 84 Skąd: Olsztyn | Wysłany: Wto 16 Maj, 2006 |
|
| Penis w stanie spoczynku ma zmarszczki, nie ma w tym nic dziwnego, natomiast "świeci się" kiedy krew wypełnia ciała jamiste. | |
| |
 |
|