Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Zbyt szybki orgazm
Autor Wiadomość
lupin

Wysłany: Pon 15 Maj, 2006   Zbyt szybki orgazm

Tak sie zastanawiam czy macie moze jakies sposoby na przedwczesny orgazm. Chodzi mi o to ze jak jest jakas swietna dupeczka ktora naprawde dobze piesci to czasami jest tak ze nie wejdzie sie w nią bo eksplodujesz juz przed kopulacją ;) co z tym zrobic?

Cichopeczek

Wysłany: Pon 15 Maj, 2006   

Na początku często miewa się problemy z przedwczesnym wytryskiem (nie mialem nigdy problemu z wytryskiem "przed" ...inna półka.) Porozmawiaj o tym ze swoją partnerką... - zrozumie. Jeśli nie....czy ktoś tutaj mowil o partnerce...?

Piotrek87

Wysłany: Pon 15 Maj, 2006   

o lachociągu raczej... z takim podejściem do kobiet to ja popieść ustami z 15 minut aż znów będziesz sprawny i wykorzystaj 2 raz :lol: :?

penis.com.pl
orgasm contol
lupin

Wysłany: Wto 16 Maj, 2006   

powiem Ci ze to jest dobry pomysł z tymi magicznymi 15 minutami ;] wykorzysta sie napewno. A tak nawiasem lachociągiem niejestem i nie przepadam za takimi osobnikami chociaz widzialem ze na tym forum jest ich duzo... :evil:

Piotrek87

Wysłany: Wto 16 Maj, 2006   Re: Zbyt szybki orgazm

lupin napisał/a:
jak jest jakas swietna dupeczka ktora naprawde dobze piesci to czasami jest tak ze nie wejdzie sie w nią bo eksplodujesz juz przed kopulacją
raczej o to mi chodziło tzn. że nie masz stałej partnerki tylko posuwasz co sie trafi ;) na to wskazywał to wypowiedzi jak nie mam racji to sorry (lachociąg to określenie 'dziewczyny'). no i to oczywiście twoja sprawa nie moja

lupin

masz racje stałej partnerki niemam ;] i ciezko czasem jest sobie poradzic z problem zbyt szybkiego orgazum... :(

existenz

PW wynika z tego że jesteś za bardzo podjarany, jak dziecko które prosi o lizaczka :lol:

Odpowiedz do tematu