Zbyt szybki orgazm |
Autor | Wiadomość |
lupin Dołączył: 12 Maj 2006 Posty: 26 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pon 15 Maj, 2006 Zbyt szybki orgazm |
|
| Tak sie zastanawiam czy macie moze jakies sposoby na przedwczesny orgazm. Chodzi mi o to ze jak jest jakas swietna dupeczka ktora naprawde dobze piesci to czasami jest tak ze nie wejdzie sie w nią bo eksplodujesz juz przed kopulacją co z tym zrobic? | |
| |
 |
Cichopeczek Dołączył: 26 Lut 2006 Posty: 23 | Wysłany: Pon 15 Maj, 2006 |
|
| Na początku często miewa się problemy z przedwczesnym wytryskiem (nie mialem nigdy problemu z wytryskiem "przed" ...inna półka.) Porozmawiaj o tym ze swoją partnerką... - zrozumie. Jeśli nie....czy ktoś tutaj mowil o partnerce...? | |
| |
 |
Piotrek87 Dołączył: 21 Kwi 2006 Posty: 140 | Wysłany: Pon 15 Maj, 2006 |
|
| o lachociągu raczej... z takim podejściem do kobiet to ja popieść ustami z 15 minut aż znów będziesz sprawny i wykorzystaj 2 raz | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
lupin Dołączył: 12 Maj 2006 Posty: 26 Skąd: Warszawa | Wysłany: Wto 16 Maj, 2006 |
|
| powiem Ci ze to jest dobry pomysł z tymi magicznymi 15 minutami ;] wykorzysta sie napewno. A tak nawiasem lachociągiem niejestem i nie przepadam za takimi osobnikami chociaz widzialem ze na tym forum jest ich duzo... | |
| |
 |
Piotrek87 Dołączył: 21 Kwi 2006 Posty: 140 | Wysłany: Wto 16 Maj, 2006 Re: Zbyt szybki orgazm |
|
| lupin napisał/a: | jak jest jakas swietna dupeczka ktora naprawde dobze piesci to czasami jest tak ze nie wejdzie sie w nią bo eksplodujesz juz przed kopulacją | raczej o to mi chodziło tzn. że nie masz stałej partnerki tylko posuwasz co sie trafi na to wskazywał to wypowiedzi jak nie mam racji to sorry (lachociąg to określenie 'dziewczyny'). no i to oczywiście twoja sprawa nie moja | |
| |
 |
lupin Dołączył: 12 Maj 2006 Posty: 26 Skąd: Warszawa | Wysłany: Wto 16 Maj, 2006 |
|
| masz racje stałej partnerki niemam ;] i ciezko czasem jest sobie poradzic z problem zbyt szybkiego orgazum... | |
| |
 |
existenz Dołączył: 05 Kwi 2006 Posty: 84 Skąd: Olsztyn | Wysłany: Wto 16 Maj, 2006 |
|
| PW wynika z tego że jesteś za bardzo podjarany, jak dziecko które prosi o lizaczka | |
| |
 |
|