Białe male grudki na penisie i mosznie? |
Autor | Wiadomość |
zelao1988 Dołączył: 13 Maj 2006 Posty: 2 | Wysłany: Sob 13 Maj, 2006 Białe male grudki na penisie i mosznie? |
|
| Mam na penisie i mosznie pelno malych bialych grudek. Nie bola i nie idzie ich wycisnac. Mam 18 lat. Nie uprawialem, jeszcze seksu i nie mam zadnych problemow z potencja, wymiarem itd. oprocz tylko wlasnie tego. Z opisu chorob na tej stronie doszedlem do wniosku ze to zadna z tych. Co to jest i jak to leczyc? Moze ktos ma chociaz na ten temat wiecej informacji? Prosze o pomoc. | |
| |
 |
ziomek25 Dołączył: 28 Sty 2006 Posty: 6 | Wysłany: Sob 13 Maj, 2006 Re: Białe male grudki na penisie i mosznie? |
|
| zelao1988 napisał/a: | Mam na penisie i mosznie pelno malych bialych grudek. Nie bola i nie idzie ich wycisnac. Mam 18 lat. Nie uprawialem, jeszcze seksu i nie mam zadnych problemow z potencja, wymiarem itd. oprocz tylko wlasnie tego. Z opisu chorob na tej stronie doszedlem do wniosku ze to zadna z tych. Co to jest i jak to leczyc? Moze ktos ma chociaz na ten temat wiecej informacji? Prosze o pomoc. |
Na 99% są to t.zw. potówki. Nic strasznego. | |
| |
 |
zelao1988 Dołączył: 13 Maj 2006 Posty: 2 | Wysłany: Sob 13 Maj, 2006 |
|
| Ok dzieki!!! Bynajmniej wiem ze to nic strasznego... A moze nie zna ktos jakiegos preparatu ktorym to leczyc? | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
existenz Dołączył: 05 Kwi 2006 Posty: 84 Skąd: Olsztyn | Wysłany: Sro 17 Maj, 2006 |
|
| Cytat: | A moze nie zna ktos jakiegos preparatu ktorym to leczyc? |
Tak znam takiego, co wie jak to wyleczyć. Nazywa się ... dermatolog. | |
| |
 |
|