Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Zoladz wrazliwy na dotyk?
Autor Wiadomość
lupin

Wysłany: Sob 13 Maj, 2006   Zoladz wrazliwy na dotyk?

Witam. Mam pewne pytanko co do żołędzia ;) mianowicie czy jest to normalne ze podczas wzwodu najczesciej w bokserkach gdy penic jest swobodny, zoladz dotykając materiału sprawia hmmm delikatny ból. niemam sulejki moze minimalnie krotkie wedzidelko ale to niema związku moim zdaniem. tak samo jest podczas dotykania zoledzia.

Ziuuuteek

Wysłany: Sob 13 Maj, 2006   

Żołądź jest najbardziej wrażliwą częścią penisa i to naturalne gdy ocierając nim o jakąś szorstką powieszchnie boli. :wink: Mój jest mniej wrażliwy bo boli mnie dopiero po orgazmie. :lol:

tom_szuflandia

jak to nie straszny bol to pozwol mu sie przyzwyczsjac powoli dlugo nie byl na zew

penis.com.pl
bathmate
Elektron

Na 100% normalne u nieobrzezanych, nie musisz go przyzwyczajać, chyba, że napletek faktycznie jest krótki i często żołądź będzie na wierzchu i będzie ci źle. Podczas masturbacji i gdy chcesz go podotykać używaj nawilżenia, oliwki lub czegoś podobnego wtedy będzie ok. Przy seksie jest przecież wilogtno, a niektórzy też sie do tego sztucznie nawilżają, wiec dlatego tak jest.

karolus

Wysłany: Pon 15 Maj, 2006   

a to nie jest jakos tak ze od czestych masturbacji itd penis jest coraz mniej wrazliwy ?

lupin

Wysłany: Pon 15 Maj, 2006   

gdyby tak bylo dawno stracilbym czucie :twisted: :twisted: :twisted:

cobros 

Wysłany: Pon 26 Cze, 2006   

nO WŁĄSNIE ALE NAJGORSZE JEST TO ZE JAK PANNA ROBI LODZIKA:) i ssie zoładz jest kej ale kiedy sie wystrzeli a ona dalej ssie strasznie boli s anato jakies sposoby???bo gupiomi sie skrecac z bołu pzrezywac orgazm jednoczesnie a nieche zabierac dziewczynie jak ona cche possac dalej:)

rajstopmaniak

Wysłany: Sro 28 Cze, 2006   

Powiedz jej, że starczy już... :D Wymuś, żeby dała Ci "odpocząć". Chyba znasz ją na tyle, żeby zrobić to dyplomatycznie?? :lol:

cobros 

Wysłany: Czw 29 Cze, 2006   

heeh Ale ja niechce co zrbić zeby zaraz po wystrzale nie było takiej reakcji bolącej :-)

Szypciutki

Wysłany: Pią 05 Sty, 2007   Re: Zoladz wrazliwy na dotyk?

a ja ci powiem że żołądż z wiekiem będzie jak by wysychała i jak sciągniesz naplętek to możesz ją dotykać ile chcesz ja tak miałem...

Artas92

Wysłany: Pią 09 Lut, 2007   

Mam to samo I chciałbym się dowiedzieć czy powinienem sie skonsultować z lekarzem :>

ruchaczows 

Wysłany: Czw 15 Lut, 2007   

Ja już od ponad roku staram się mieć zciągnięty napletek,na początku wraca na rzołądź ale po pewnym czasie sam sie trzyma odciągnięty.Dzięki temu mój rzołądź jest mało wrażliwy nawet gdy jest mokry ,a poza tym rozciąga się troche wędzidełko i w czasie wzwodu lepiej schodzi naplet.

Odpowiedz do tematu