ZAŁUPEK |
Autor | Wiadomość |
tom_szuflandia Dołączył: 07 Maj 2006 Posty: 40 Skąd: wwo | Wysłany: Sro 10 Maj, 2006 ZAŁUPEK |
|
| przez przypadek sie własnie dowiedziałem o przypadku ktorym opisywalem w poprzednim temacie stulejka(cwiczonko) chodziło mi o chorobe jaką jest ,,załupek"" czy ktos mial z tym doczymiemia jak tak to jak sie ztym uporał w trakcie i na przyszłosc sciagajac napletek prosze o odp... gdyby ktos terminu nie zrozumiał jakim jest załupek to prosze bardzo podaje linka z wyjasniajacym to :
http://www.mediweb.pl/fir...l_vad.php?id=55 | _________________ ---- | |
| |
 |
tom_szuflandia Dołączył: 07 Maj 2006 Posty: 40 Skąd: wwo | Wysłany: Czw 11 Maj, 2006 |
|
| napiszcie cos o tym zalupku tylko nie definicje wasze przypadki uporania sie z tym prosze wAS!:d] | _________________ ---- | |
| |
 |
existenz Dołączył: 05 Kwi 2006 Posty: 84 Skąd: Olsztyn | Wysłany: Czw 11 Maj, 2006 |
|
| Cholera idź do lekarza! Z załupkiem nie ma żartów i na pewno nie pozbędziesz się go domowymi sposobami. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
tom_szuflandia Dołączył: 07 Maj 2006 Posty: 40 Skąd: wwo | Wysłany: Czw 11 Maj, 2006 |
|
| nie pojde ,tak bede lezal | _________________ ---- | |
| |
 |
Elektron Dołączył: 02 Kwi 2006 Posty: 27 | Wysłany: Czw 11 Maj, 2006 |
|
| Ahaa chcesz amputację? | |
| |
 |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Czw 11 Maj, 2006 |
|
| Brrrr... Załupek.... Nie przyjemnie brzmi Nie chciałbym mieć tego cholerstwa. Jak będziesz miał szczęście to Ci nawet proteze wstawią... Ale to nieliczni szczęściarze dostają tzn po amputacji Żart... nic osobistego.. | |
| |
 |
Piotrek87 Dołączył: 21 Kwi 2006 Posty: 140 | Wysłany: Czw 11 Maj, 2006 |
|
| dokładnie... idź do lekarza urologa, on wie kiedy wystarcza ćwiczenia i jakie, kiedy potrzebane jest nacięcie, a kiedy obrzezanie. aha i anpisz o wrażeniach, co powiedział itd, naprawde nie ma czego sie bać, sam byłem i u dermatologa i u urologa, dla nich to nic nadzwyczajnego i codzienność | |
| |
 |
|
| hehe ,,napisz wrazenia'' w zyciu nie pojde ! Strach ,,przeciez do najbardziej unerwione miejsce dla mezczyzny ,,,potrojny strach i bol ) jak narazie przynajmniej miesiace zasiegam internetu w tej sprawie np tu albo gdzie indziej :] peace..i apropo szukam tych co mieli z tytm doczynienia z tym swinstwem ..ja mialem ale niczego to mnie nie nauczylo :] | _________________ ---- | |
| |
 |
|
| i prosze o zrozumienie, jak i wielu innych jesli chodzi o strach itp..:)pozdro | _________________ ---- | |
| |
 |
Piotrek87 Dołączył: 21 Kwi 2006 Posty: 140 | Wysłany: Pią 12 Maj, 2006 |
|
| ale przeciez nikt ci żołedzi dotykał nie bedzie! jaki strach? wstyd? no wiadomo nerwy są ale trzeba sobie poradzic z tym, bez przesady, nie żyjemy w średniowieczu, dla lekarza nie ma znaczenia czy to miejsca intymne czy jakikolwiek inny narząd... ja bylem zarówno u dermatologa jak i urologa w sprawie genitaliów i jakoś żyje! weź sie zastanów człowieku | |
| |
 |
tom_szuflandia Dołączył: 07 Maj 2006 Posty: 40 Skąd: wwo | Wysłany: Pią 12 Maj, 2006 |
|
| gadałem z ojcem gdy zauwazyl u mnie załupek powiedzial ze moj 2 brat mial podobna sytuacje i sie uporal przez cwiczenia (rozciaganie napletka) | _________________ ---- | |
| |
 |
Piotrek87 Dołączył: 21 Kwi 2006 Posty: 140 | Wysłany: Pią 12 Maj, 2006 |
|
| ja też sie 'uporałem', mialem stulejke, a ćwiczenia polegały na masturbacji (było to pare lat temu)... ale nigdy mi nie przyszło do głowy żeby na siłe ściągać napletek | |
| |
 |
tom_szuflandia Dołączył: 07 Maj 2006 Posty: 40 Skąd: wwo | Wysłany: Pią 12 Maj, 2006 |
|
| wiesz heh w moim przypadku na sile sciagalem gdy juz sie wkurzylem zauwazajac ze wokol mnie ladne panie :] rozumiesz | _________________ ---- | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
|
| zainteresowanych zapraszam jakby ktos probowal to prosze o opisanie wrazen ,oraz jesli ktos laskawy pretlumaczyc po pol;sku to dziekuje
link http://images.google.pl/i...6lr%3D%26sa%3DG | _________________ ---- | |
| |
 |
|