problem z penisem:( |
Autor | Wiadomość |
pawel118 Dołączył: 25 Kwi 2006 Posty: 5 | Wysłany: Pon 08 Maj, 2006 problem z penisem:( |
|
| czesc wam wszystkim chlopaki mam mega problem(tak mi sie wydaje).3 tygodnie temu mialem zabieg przedluzenia wedzidelka.dzisiaj gdy widzac ze wszystko sie goji(prawie sie zagojiło) to postanowilem zrobic maly masaz i odrazu zobaczyc jak moja wacek wyglada w trakcie wzwodu.i tu klapa.... gdzy osiagnolem wzwod to wedzidelko sie juz tak nienapreza(prawie wogole) ale i tak niemoge skory do konca sciagnac(jedynie jak napreze i potrzymam)lekarze mi mowili ze stulejki niemam i tylko wdzidelko trzeba ciachnac.wiec jak widzimy rzecz w czym innym polega.dlatego POMOZCIE MI bardzo was prosze co mam robic,moze jestem w malej panice(ale wiadomo) powiedzcie mi czy sa jakies mascie przy ktorej powinienem smaroawac albo poprostu czy masarz:D mojego wacka pomoze(moze dlatyego bo teraz pierwszy raz skora jest z ulepszonym:D wedzidelkiem i musi sie naprezyc) piszcie drodzy jak cos pozdro | |
| |
 |
pawel118 Dołączył: 25 Kwi 2006 Posty: 5 | Wysłany: Pon 08 Maj, 2006 |
|
| chlopaki meska solidarnosc.pamietajcie jak cos wiecie piszcie,z gory dzieki:) pozdro | |
| |
 |
zaq12wsx Dołączył: 12 Gru 2005 Posty: 3 | Wysłany: Sro 24 Maj, 2006 |
|
| hmmm ja tez mam z tym problem!! tylko on wygląda tak: ze mi samo sie to własnie stało!! pewnego razu podczasstosunku można powiedziec krew zalała sie!! myslałem ze to przez moja partnerke bo to był jej pierwszy raz. ale potem patrze w łaźience ze leje sie krew zmojego wacka!! niewiedziałem co zrobic. przez kilka dni tak było potem ustało. i zauważyłem ze moge teraz coraz bardziej cofnąć napletek!!! to chyba dobże!!! tak mi sie wydawało!! przez jakis okres zrobilem sobie post od sekxu!! chciałem by to si ezagoilo i tak mi sie wydawało bo nieraz robiłem delikatny masaż i bylo wszystko ok i niebolało nic. jednak ostatnio znów podczas stosunku tak sie stało zaczęło boleć i puściła sie krew!!! niewiem co mam zrobic do jakiego lekaza sie udać i czy bede wstanie bo si etotalnie wstydze!! prosze poradźcie coś!!!!!! | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
|