udawany orgazm |
Autor | Wiadomość |
hipopotam Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 101 Skąd: zadupie | Wysłany: Sob 29 Kwi, 2006 udawany orgazm |
|
| było tak:
dzisiaj zaprowadziłem panne do siebie, pierw małe niewinne molestowanko potem doprowadziłęm ją językiem. sex. doszła drugi raz ale miała dni płodne więc nie chciałem dłużej bo nie warto ryzykować (byłem dosyć blisko ale się powstrzymywałwm) zaproponowała pupę. oczywiście się zgodziłem a w trakcie spytała się czemu jeszcze nie doszedłem. potem dostała 3 orgazm a ja widząc zakłopotanie na jej twarzy skłamałem że też doszedłem.
powiedzcie, mieliście takie coś kiedyś??? bo czuję się winny. | |
| |
 |
Gość | Wysłany: Wto 09 Maj, 2006 |
|
| Po trzech oragzmach laski to by ci już fjut odpadł | |
| |
 |
existenz Dołączył: 05 Kwi 2006 Posty: 84 Skąd: Olsztyn | Wysłany: Sro 10 Maj, 2006 |
|
| Zależało ci tylko na tym żeby przelecieć dziewczynę i pochwalić się przed kolegami, nie przyłożyłeś do stosunku ani grama uczuć- dlatego nie doszedłeś. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Nie 14 Maj, 2006 |
|
| Wow. Słyszałem o udawanym orgaźmie u kobiet... ale wydawało mi się że mężczyzna zawsze ma orgazm no chyba że ma już swoje lata | |
| |
 |
con brio Dołączył: 30 Kwi 2006 Posty: 107 | Wysłany: Nie 21 Maj, 2006 |
|
| | | |
| |
 |
con brio Dołączył: 30 Kwi 2006 Posty: 107 | Wysłany: Nie 21 Maj, 2006 Re: udawany orgazm |
|
| hipopotam napisał/a: | było tak:
dzisiaj zaprowadziłem panne do siebie, pierw małe niewinne molestowanko potem doprowadziłęm ją językiem. sex. doszła drugi raz ale miała dni płodne więc nie chciałem dłużej bo nie warto ryzykować (byłem dosyć blisko ale się powstrzymywałwm) zaproponowała pupę. oczywiście się zgodziłem a w trakcie spytała się czemu jeszcze nie doszedłem. potem dostała 3 orgazm a ja widząc zakłopotanie na jej twarzy skłamałem że też doszedłem.
powiedzcie, mieliście takie coś kiedyś??? bo czuję się winny. |
Roześmiałem się czytając tego posta.
Udawany orgazm mężczyzny. Fajny żart.
Nadajesz się na aktora filmow miłosnych.
Przypuszczam że to było tylko niespełnione marzenie senne. | |
| |
 |
|