Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Co jest nie tak?
Autor Wiadomość
Kali
[Usunięty]

Wysłany: Wto 18 Kwi, 2006   Co jest nie tak?

Co z moim penisem jest nie tak? Na żołędziu występują bruzdki i co gorsza zaczynają rozchodzić się także na boki żołędzia. Tą przypadłość mam już od kilku lat, ale zawsze wsytdziłem się o niej powiedzieć rodicom, ale chyba już czasz najwyższy iść do lekarza.

neroboy

Wysłany: Wto 18 Kwi, 2006   

Hej!
Wedłu moich oględzin to nie jest aż tak źle. Może ty poprostu sobie odparzasz kutaska i tyle - spróbuj maść alantan bez recepty i smaruj sobie to masc na odparzenia i podrażnienia skórne i powinno pomóc.
Albo masz problem z naczynkami, to nie są raczej jakieś schorzenia niewiadomo jakie.
Pozdrawiam i kuruj się :)

Kali
[Usunięty]

dzięki za opinię. :) odparzenie to raczej nie jest. po prostu skóra jest popękana :| może nie widać tak wyraźnie tego na zdjęciach, ale niestety tak jest :roll:

penis.com.pl
masturbator
neroboy

Niełam się i spróbuj to :

http://www.leki.med.pl/le...lek=2116&menu=4

To na pewno powinno pomóc.

Pozdrawiam :)

Kali
[Usunięty]

Wysłany: Czw 20 Kwi, 2006   

z tym lekiem poczekam, aż zobaczy mnie lekarz. :)

a co inni o tym sądzą o moim problemie?

Gość

Wysłany: Czw 20 Kwi, 2006   

stary, ja mam tak samo.

patrzę na 1wszą fotkę i tak jakbym swojego fiutka oglądał.

ja tego nie traktuje jako "cos nie tak". Poprostu taką mam tam skórę, nie jest to chyba żadna wada.

pzdr

royscop

Wysłany: Pią 21 Kwi, 2006   

Własnie nie masz sie czym przejmować. Gdy powieszchnia żołędzia jest wysuszona to wygląda właśnie tak, mój penis wyglada zupełnie podobnie. Skóra żołędzia przyzwyczajona jest do dużej wilgotności więc gdy napletek jest zsuniety skóra zaczyna wysychać i troche się marszczyć. Naprawde nie masz się czym przejmować :wink: Według mnie nie ma potrzeby stosowania jakiś specyfików, zwykła oliwka do ciała powinna wystarczyc ale ona i tak nie daje jakiegos specjalniego efektu gładkiej skóry na stałe.

Kali
[Usunięty]

a ja myślę, że mam, bo skóra u mnie jest popękana. widocznie zdjęcia tego nie oddają. zwykłym zmarszczeniem bym się nie przejmował. najgorsze jest właśnie to, że tworzą się podłużne "rowki".

postaram się wrzucić lepsze zdjęcia za jakiś czas.

Piotrek87

nie jestem lekarzem ale raczej normalnie wszystko, pójść do lekarza nie zaszkodzi obejrzy przy okazji wszystko, grunt to sie nie stresować tam

Odpowiedz do tematu