owłosienie |
Autor | Wiadomość |
narcyz271 Dołączył: 10 Kwi 2006 Posty: 39 Skąd: Szczecin | Wysłany: Pon 10 Kwi, 2006 owłosienie |
|
| ciekawy jestem jakie jest Wasze zdanie co do strzyżenia, golenia owłosienia onowego. czy budzi to negatywne opinie o facecie z ogolonymi jajami?... | |
| |
 |
VanCote Dołączył: 29 Mar 2006 Posty: 137 Skąd: z fajnego miejsca | Wysłany: Pon 10 Kwi, 2006 |
|
| pozbywam się owłosienia genitaliów. Worek jest aksamitny po tym zabiegu
w ogóle prawda jest taka, że przynajmniej nic nie zostaje między zębami... no chyba, że coś z ogonkiem | _________________ Ludzie mają zbyt mało czasu, aby cokolwiek poznać. Kupują w sklepach rzeczy gotowe. A ponieważ nie ma magazynów z przyjaciółmi, więc ludzie nie mają przyjaciół.
* Postać: lis do Małego Księcia | |
| |
 |
Nolan Dołączył: 04 Kwi 2006 Posty: 2 | Wysłany: Wto 11 Kwi, 2006 |
|
| Ja tez usówam włosy łonowe ale przy urzyciu maszynki do golenia!Moę ktos znalazl jakis lepszy sposob zeby pozbyc sie włosów ale uniknac tego że włosy stają sie grubsze silniejsze i jest ich coraz wiecej!Odpowiadajcac na pytanie oczywiscie ze trzeba pozbywać sie włosów.Dla mnie to okropne jak mozna miec pełna włosow w majtkach albo pod pachami!!! | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
VanCote Dołączył: 29 Mar 2006 Posty: 137 Skąd: z fajnego miejsca | Wysłany: Wto 11 Kwi, 2006 |
|
| Kremy depilujące... capią okropnie, ale sa skuteczne. Kiedys jednak uzyłem pianki do depilacji i cierpiałem dwa dni.... trzeba uważać. Niektore środki sa zbyt ostre i strasznie podrazniaja skórę. | _________________ Ludzie mają zbyt mało czasu, aby cokolwiek poznać. Kupują w sklepach rzeczy gotowe. A ponieważ nie ma magazynów z przyjaciółmi, więc ludzie nie mają przyjaciół.
| |
 |
mar22 Dołączył: 03 Lut 2006 Posty: 90 Skąd: blisko wawy | Wysłany: Wto 11 Kwi, 2006 |
|
| VanCote napisał/a: | Kremy depilujące... capią okropnie, ale sa skuteczne. Kiedys jednak uzyłem pianki do depilacji i cierpiałem dwa dni.... trzeba uważać. Niektore środki sa zbyt ostre i strasznie podrazniaja skórę. |
Ja nie golę sie na "0", bo potem przez kilka dni kłuje, że trudno wytrzymać. Przycinam na 1-1,5cm. Ale worek golę zupełnie. Jest wtedy rzeczywiście aksamitnie delikatny w dotyku.
No i jeszcze przy okazji golę dziurkę | |
| |
 |
VanCote Dołączył: 29 Mar 2006 Posty: 137 Skąd: z fajnego miejsca | Wysłany: Wto 11 Kwi, 2006 |
|
| o kurcze! dziurki nie golę!
Ale spróbuję | _________________ Ludzie mają zbyt mało czasu, aby cokolwiek poznać. Kupują w sklepach rzeczy gotowe. A ponieważ nie ma magazynów z przyjaciółmi, więc ludzie nie mają przyjaciół.
| |
 |
mar22 Dołączył: 03 Lut 2006 Posty: 90 Skąd: blisko wawy | Wysłany: Wto 11 Kwi, 2006 |
|
| VanCote napisał/a: | o kurcze! dziurki nie golę!
Ale spróbuję |
spróbuj, naprawdę warto | |
| |
 |
hipopotam Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 101 Skąd: zadupie | Wysłany: Czw 13 Kwi, 2006 |
|
| ja nie golę wogule, tylko jak już dziewczynie przeszkadza to troszkę przytne
czuję się jak neandertalczyk jakiś jeden... | _________________ czy ktoś wie jak poszerzyć??? | |
| |
 |
Home Dołączył: 01 Kwi 2006 Posty: 32 Skąd: z nienacka | Wysłany: Pon 17 Kwi, 2006 |
|
| ja coraz czesciej mysle nad przycieciem bo juz mnie one denerwuja ale boje sie tego ze za kazdy razem beda grobsze i mocniejsze :/ | |
| |
 |
Lolek69 Dołączył: 17 Lut 2006 Posty: 7 | Wysłany: Wto 18 Kwi, 2006 |
|
| Ja gole i genitalia i pod pachami. Jakoś nie wyobrażam sobie zebym tego nie robił, co do kłucia to troche czuc na drugi dzien ale tak to jest spoko. A worek super w dotyku | |
| |
 |
wacek007 Dołączył: 17 Kwi 2006 Posty: 7 | Wysłany: Wto 18 Kwi, 2006 |
|
| a nieuwazacie ze to takie babski depilowanie sie ja tammam natural i nienazekam ale zrobiliscie mi metlik w głowie mam ochote sprobowac pobawic sie we fryzjera...hehehe | |
| |
 |
VanCote Dołączył: 29 Mar 2006 Posty: 137 Skąd: z fajnego miejsca | Wysłany: Sro 19 Kwi, 2006 |
|
| wacek007 napisał/a: | a nieuwazacie ze to takie babski depilowanie sie ja tammam natural i nienazekam ale zrobiliscie mi metlik w głowie mam ochote sprobowac pobawic sie we fryzjera...hehehe |
Wiesz.... Nie wiem czy lubisz oral...? Jeżeli tak, to co sądzisz o włosach łonowych, które mogą zostawać między zębami? | _________________ Ludzie mają zbyt mało czasu, aby cokolwiek poznać. Kupują w sklepach rzeczy gotowe. A ponieważ nie ma magazynów z przyjaciółmi, więc ludzie nie mają przyjaciół.
| |
 |
belcr0x Dołączył: 22 Lut 2006 Posty: 31 Skąd: Jaworzno | Wysłany: Nie 23 Kwi, 2006 |
|
| ja, z poczatku sprobowalem zestaw pianka + golarka mechaniczna, efekt mega, gladko jak na skorze niemolecia, ale na nastepnych pare dni pelno czerwonych kros (chociaz na twarzy tak sie gole anic nie mam) i w dodatku wlos twardnieje i jest grubszy, straszne, jajek na 4 dni nie moglem pokazywac kobiecie...
wiec wzialem maszynke elektryczna, tam rowniez do 0 sie wygole , oczywiscie, nie takiego gladkiego, ale nei widac wloska i jest super, zadnych krostek ani nic, za to mam problem z goleniem dziurki i posladkow, bo tam probowalem tak i tak i mam krosty straszne, macie jakis pomysl? mam zamiar sprobowac plastrow z woskiem, jak moja kobieta (tylko ona wszedzie tym jedzie) | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
VanCote Dołączył: 29 Mar 2006 Posty: 137 Skąd: z fajnego miejsca | Wysłany: Pon 24 Kwi, 2006 |
|
| No cóż. Skóra po paru razach uodparnia się i podrażnienie się nie pojawi.
Ogólnie jednak o goleniu.
Golenie. Zazwyczaj męska sprawa, bo golimy twarz. Jak widać duch czasu zrobił swoje i już nie tylko twarz i nie tylko my
Na rynku jest wiele różnych przyrządów do golenia. Zwłaszcza młode osoby mogą odczuwać dolegliwości związane z tym kosmetycznym zabiegiem - właśnie bolesne i brzydkie podrażnienia. Takie objawy mogą wystąpić nawet u starszych, gdy pozbywają się owłosienia w intymnych miejscach.
Sztuka golenia:
-Nigdy na sucho.
-Koniecznie należy zmiękczyć zarost.
-Golimy się najpierw z włosem, następnie raz pod włos i ponownie poprawiamy z włosem.
-Pamiętajmy. Nie przyciskamy maszynki do skóry.
-Maszynka musi być ostra a po poprzednim użyciu dokładnie umyta.
-Twarz przed goleniem umyta dobrze ciepłą wodą i mydłem lub innym środkiem służącym do tego celu.
W większości wypadków podrażnienia nie wystąpią. | _________________ Ludzie mają zbyt mało czasu, aby cokolwiek poznać. Kupują w sklepach rzeczy gotowe. A ponieważ nie ma magazynów z przyjaciółmi, więc ludzie nie mają przyjaciół.
| |
 |
love508 
Dołączył: 21 Paź 2005 Posty: 307 Skąd: polska | Wysłany: Wto 25 Kwi, 2006 |
|
| VanCote napisał/a: | No cóż. Skóra po paru razach uodparnia się i podrażnienie się nie pojawi.
Ogólnie jednak o goleniu.
Golenie. Zazwyczaj męska sprawa, bo golimy twarz. Jak widać duch czasu zrobił swoje i już nie tylko twarz i nie tylko my
Na rynku jest wiele różnych przyrządów do golenia. Zwłaszcza młode osoby mogą odczuwać dolegliwości związane z tym kosmetycznym zabiegiem - właśnie bolesne i brzydkie podrażnienia. Takie objawy mogą wystąpić nawet u starszych, gdy pozbywają się owłosienia w intymnych miejscach.
Sztuka golenia:
-Nigdy na sucho.
-Koniecznie należy zmiękczyć zarost.
-Golimy się najpierw z włosem, następnie raz pod włos i ponownie poprawiamy z włosem.
-Pamiętajmy. Nie przyciskamy maszynki do skóry.
-Maszynka musi być ostra a po poprzednim użyciu dokładnie umyta.
-Twarz przed goleniem umyta dobrze ciepłą wodą i mydłem lub innym środkiem służącym do tego celu.
W większości wypadków podrażnienia nie wystąpią. |
to cala prawda | |
| |
 |
|