czy możecie mi doradzić? |
Autor | Wiadomość |
Gość | Wysłany: Czw 23 Mar, 2006 czy możecie mi doradzić? |
|
| Mam 15 lat , ponieważ jestem okresie dojrzewania, to chciałbym się zapytać czy wiecie może, czy jest taki lekarz, który zbadał by mnie od stóp do głów i powiedział mi, czy dobrze się rozwijam? Przepadałby mnie całego. Oprócz pediatry np. | |
| |
 |
royscop Dołączył: 13 Lut 2006 Posty: 25 Skąd: Południowa polska | Wysłany: Czw 23 Mar, 2006 |
|
| Twój lekarz "rodzinny" ale jeśli nie zauważasz u siebie jakiś niepokojacych zmian to takie kompletne badanie nie musi być konieczne. | |
| |
 |
cobi79 Dołączył: 19 Mar 2006 Posty: 70 Skąd: Bydgoszcz | Wysłany: Czw 23 Mar, 2006 |
|
| ja cie przebadam chetnie ehhe
zartuje, a masz jaksi problem czy cos cie niepokoi? | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Gość | Wysłany: Czw 23 Mar, 2006 |
|
| chciałbym poprostu się przebadac, czy wszystko ze mną spoko bo nie wiem czy nie mam za małych jąder | |
| |
 |
cobi79 Dołączył: 19 Mar 2006 Posty: 70 Skąd: Bydgoszcz | Wysłany: Czw 23 Mar, 2006 |
|
| a jakei ams zte jadra?
jak wisnie, jak male sliweczki
jak sliwkim wegierki srednie
czy jak duze sliwki wegierki, bo np wielkosc jader jak kurzych jaja to jzu nienormalnosc. | |
| |
 |
Bruno Pelletier Dołączył: 18 Paź 2005 Posty: 723 | Wysłany: Czw 23 Mar, 2006 |
|
| przecież w wieku lat 14 jest robiony tzw. bilans czternastolatka | |
| |
 |
hildegrant Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 411 | Wysłany: Pon 27 Mar, 2006 |
|
| Bruno: bilans nie obejmuje "spusc majtki"
twoj lekarz rodzinny powinien miec na tyle kwalifikacji by wychwycic wszelkie nieprawidlowosci; jesli nie ufasz jej/jemu to zazadaj skierowania do ortopedy, endokrynologa, gastroenterologa, alergologa, urologa, okulisty...itd.
do dermatologa, "chirurga" i psychiatry nie potrzebujesz skierowania...
a jesli sie boisz o parametry swojego "drugiego ja" to idz do uromena...mysle, ze on rozwieje twoje czarne mysli w nie wiecej niz 5 minut...
powodzenia/ | |
| |
 |
|