Wielkośc Penisa! Porada |
Autor | Wiadomość |
Przemo_Sm Dołączył: 17 Sie 2010 Posty: 1 Skąd: Polska | Wysłany: Wto 17 Sie, 2010 Wielkośc Penisa! Porada |
|
| Witam wszystkich serdecznie mam do was wszystkich pytanie
A Więc mam mały problem ponieważ uważam ze mam małego Penisa chciałbym coś z nim zrobić niewiem dokonać zakupu jakiś tabletek czy coś mam 20 lat a moje wymiary to
w czasie spoczynku 9cm
a w zwodzie mam 16cm
a w obwodzie mam 13
czy te wymiary sa dobre czy złe na Mój wiek? Moja dziewczyna mówi ze jej taki starczy i jak dla niej jest Bardzo duży ale mnie to nie bawi
Prosze o jakas porade bo nawet niemam z kim o tym pogadac[/b] | |
| |
 |
andrzejgadarr Dołączył: 27 Lut 2010 Posty: 750 Skąd: Poland | Wysłany: Wto 17 Sie, 2010 |
|
| No jak zawsze zacznę od tego co to jest zwód? masz zwód czy wzwód? (ten wzwód, we wzwodzie).
A co do wielkości, po co mierzyć penisa w spoczynku? Jak pomoczysz go w zimnej wodzie na basenie to bedzie miał 3 cm i co z tego? 16cm to długość całkowicie wystarczająca i niema co się przejmować | _________________ Problem? Pisz na gg: 8259970
Pozdro | |
| |
 |
Rufus1 Dołączył: 16 Sie 2010 Posty: 369 Skąd: Lubuskie | Wysłany: Sro 18 Sie, 2010 |
|
| Nie przejmuj się swoimi wymiarami jest wszystko w porzadku , masz standardowe wymiary | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Luks 
Wiek: 41 Dołączył: 19 Maj 2009 Posty: 232 Skąd: WROCŁAW | Wysłany: Sro 18 Sie, 2010 |
|
| chłopak nie wie ja sie piszę wzwód , ale 16 cm uważa że jest mało . spoko | |
| |
 |
|