Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     2 jądra+ 1..coś
Autor Wiadomość
Raygleih 

Wysłany: Sob 31 Lip, 2010   2 jądra+ 1..coś

Mam problem.Mam 14 lat i właśnie podczas kąpieli dotykając swoich jąder poczułem jakby..małe(dużo mniejsze) jąderko obok prawego jądra..

Bardzo się boję,że to rak czy coś..Prosze o odpowiedź..

aaa68 

Wysłany: Sob 31 Lip, 2010   

to masz 13 czy 14 ? a nie za młody to jestes na to forum co? gdzie sa moderatorzy albo admin

Hubertttus 

Wysłany: Nie 01 Sie, 2010   

Jeśli masz ojca to nie wstydź się i zwróc się do ojca napewno nie będzie się z ciebie śmiał,jeśli się zna to Cię zbada a jeśli nie to pódzie do lekarza i też się nie masz co wstydźić to narmalna rzecz że sie martwisz.Wiek w tym przypadku nie ma tu znaczenia

penis.com.pl
orgasm contol
randy 

Wysłany: Pon 02 Sie, 2010   

Raygleih, tego problemu raczej nikt przez internet nie rozwiąże. Twoje jądra powinien obejrzeć lekarz. Musisz się przełamać i pogadać o tym z rodzicami. Wiem, że może być ciężko. W Twoim wieku raczej niechętnie się o takich sprawach rozmawia. Zwłaszcza z rodzicami. Ale nie zwlekaj za długo. Jeżeli jest to coś poważnego, to wczesne wykrycie daje większe możliwości skutecznego leczenia. A jeżeli to błahostka, to chyba lepiej mieć pewność i się nie stresować. Plus dla Ciebie za czujność.

A Ty aaa68, jeżeli nie masz nic wartościowego do napisania, to nie pisz wcale. Chłopak może i jest młody. Ale zadał bardzo dojrzałe pytanie i wypadało by mu pomóc.

aaa68 

Wysłany: Pon 02 Sie, 2010   

ale jest przeciez regulamin forum który mówi o osobach pow 15 roku życia, a jesli chodzi o jego problem to powinien z tym udac sie do rodziców a nie tutaj na forum, ja z zona ze swoimi dzieciakami gadam o wszytskim - przynajmniej sie staram rozmawiac

randy 

Wysłany: Sro 04 Sie, 2010   

Wiesz ile takie regulaminy są warte? Chłopak mógł równie dobrze napisać, że ma 25 lat. Zweryfikowałbyś to? Chyba lepiej że napisał prawdę, bo chociaż wiadomo jak z nim rozmawiać i gdzie wysyłać. Jak byłeś pierwszą osobą odpisującą w jego temacie, to go trzeba było odesłać do rodziców, a nie się wymądrzać. Nie byłoby niepotrzebnej dyskusji.

A co do Twoich dzieci to pogratulować i trzymaj tak dalej. Miejmy nadzieję, że kiedyś we wszystkich domach tak będzie. Bo jestem ciekaw, czy Twój ojciec też tak o wszystkim z Tobą gadał. I czy z problemami/wątpliwościami odnośnie penisa/seksu szedłeś zawsze ochoczo po poradę do ojca.

aaa68 

własnie nie , w moich czasach i tak było gorzej bo nie było internetu i róznych czasopism tj teraz dlatego ja nie popełniam tego błędu, sorki moze za bardzo najechałem

randy 

aaa68 napisał/a:
własnie nie

Możesz sprecyzować, czy odniosłeś się do weryfikacji wieku, czy do stosunków z ojcem?

aaa68 

stosunków z ojcem

randy 

Wysłany: Czw 05 Sie, 2010   

No to chyba się już w tej sprawie rozumiemy. Dalszy komentarz uważam za zbędny. EOT.

aaa68 

Wysłany: Czw 05 Sie, 2010   

ok

adi142 

Wysłany: Pią 06 Sie, 2010   

ja ma m12 lat i pisze na tym forum bo mam problem z przyklejonym(już odklejonym) napletkiem ludzie tu są wspaniali wszystkim pomogą i poradzą i za to lubie to forum czy ta strona wyświetla komunikat <OD 18 LAT> czy cos podobnego zwarcam sie tu do aaa68
Idź do urologa lub lekarza rodzinnego Nie wstydź się! ja musiałem powiedzieć mamie o napletku bo sie pod nim bakterie mnożyły a ojciec muj jest za granicą

aaa68 

Wysłany: Pią 06 Sie, 2010   

ale po co mam isc do urologa? chyba cos nie zrozumiales

penis.com.pl
penilarge krem
adi142 

Wysłany: Sro 11 Sie, 2010   

bardzo przepraszam ale zapomniałem postawic kropki
"ja ma m12 lat i pisze na tym forum bo mam problem z przyklejonym(już odklejonym) napletkiem ludzie tu są wspaniali wszystkim pomogą i poradzą i za to lubie to forum czy ta strona wyświetla komunikat <OD 18 LAT> czy cos podobnego zwarcam sie tu do aaa68.
Idź do urologa lub lekarza rodzinnego Nie wstydź się! ja musiałem powiedzieć mamie o napletku bo sie pod nim bakterie mnożyły a ojciec muj jest za granicą"

aaa68 

Wysłany: Sro 11 Sie, 2010   

nie rozumiem po co mnie wysyłasz do lekarza , ja nie mam zniczym problemu, o co ci chodzi?

bo to chyba kogos innego powinienies wysłac do lekarza a nie mnie

Odpowiedz do tematu