Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Problem
Autor Wiadomość
zodiakkk 

Wysłany: Wto 06 Lip, 2010   Problem

Witam. Mam pewien problem. od paru lat zmagam sie z intensywnym swędzeniem penisa:(. Mam już tego dość, dochodzi nawet to tego, że robie sobie przez drapanie podrażnienia na skórze... Uprzedze wasze spekulacje, że o higiene dbam jak najbardziej, a penisa to poleruje jak nic innego... Nie wiem w czym jest problem, zauważyłem tez, że mam takie krostki typu te prosaki(może to one) czasami znikają, jest ich mniej to penis wtedy rzadko swędzi, ale jak jest ich dużo to mam ochote sobie go uciąć, bo wytrzymać się nie da... I nawet po wieczornym prysznicu, zdarza się, że swędzi...W czym może byc problem?:(

ares11 

Wysłany: Sro 07 Lip, 2010   

Możesz miec świerzba bo takie są objawy pierwsze na penisie, a następnie na ciele. Musisz iśc z tym do dermatologa.

zodiakkk 

Wysłany: Sro 07 Lip, 2010   

no tak, ale mam juz tak pare lat, tylko jako mlodzian nie zwracalem na to uwagi, a teraz wiadomo trza miec klase;D ale nie z reka w gaciach;/

penis.com.pl
tabletki penilarge
Odpowiedz do tematu