zaczerwienienie napletka | Autor | Wiadomość | grgr00 Dołączył: 09 Maj 2010 Posty: 2 Skąd: Reda | Wysłany: Nie 09 Maj, 2010 zaczerwienienie napletka |
|
| Witam, ostatnio byłem w szpitalu 2 tygodnie i pod koniec po prostu zaczerwienił mi się napletek, co uniemożliwia zbytnio jego ściąganie. Czy to jest jakiś stan zapalny albo coś podobnego ? Może nasmaruję jakimś kremem i przejdzie ? Podejrzewam, że mam stulejkę, ale wcześniej mogłem bez problemu odsłonić ujście i nic mnie nie bolało do "pewnego" momentu. Nie wiem, może to od tej abstynencji 2 tygodniowej skóra penisa odmówiła posłuszeństwa ? Samo w sobie mnie nie boli, co najwyżej przy próbie rozciągnięcia tego. Aaa i zaczerwieniła się sama końcówka, z początku po myciu jak jeszcze moglem troche odciągnąć skórkę to czułem, że ten kawałek był strasznie gładki, jakby wypolerowany. | | | |  | andrzejgadarr Dołączył: 27 Lut 2010 Posty: 750 Skąd: Poland | Wysłany: Nie 09 Maj, 2010 |
|
| Cytat: | Nie wiem, może to od tej abstynencji 2 tygodniowej skóra penisa odmówiła posłuszeństwa ? |
No bardzo prawdopodobne. Przy takiej bardzo lekkiej stulejce powinieneś ją jak najszybciej zacząć rozciągać. Najlepiej w wannie z ciepłą wodą, powoli, delikatnie tak żeby skóra nie popękała. Jednym ze sposobów rozciągania jest masturbacja z dużą ilością poślizgacza (najlepiej oliwka dla dzieci a nawet zwykły olej rzepakowy). | _________________ Problem? Pisz na gg: 8259970
Pozdro | | | |  | | Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
| Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|