Jak to jest u was z podniecaniem sie? |
Autor | Wiadomość |
kornel22 Dołączył: 07 Sty 2010 Posty: 6 Skąd: Kalisz | Wysłany: Nie 09 Maj, 2010 Jak to jest u was z podniecaniem sie? |
|
| Czesc, dalej mam problemy ze sobą ogólnie i z moją cholerną potencją, może bardziej już strach przed odbyciem kolejnego stosunku i spalenia się znów.
Jak szybko się podniecacie będąc z dziewczyną ? Np smyrając ja po nogach czy po plecach czujecie od razu podniecenie w gaciach ?
Bo ja jakoś nie ;/ nie wiem czy ja już naprawdę jestem jakiś impotent w wieku 23 lat czy do cholery ze mną jest;/
Wizyta u seksuologa 150zl kosztuje i tylko po to pewnie by mi powiedział, że to wszytko kwestia psychiki to dziękuje wole w jakies suplementy diety poinwestować i popróbować ;/
Pomóżcie coś ? | |
| |
 |
andrzejgadarr Dołączył: 27 Lut 2010 Posty: 750 Skąd: Poland | Wysłany: Nie 09 Maj, 2010 |
|
| Nie przejmuj się, od takiego rozpalenia jest peeting i nie musi Ci od razu stać jak zobaczysz jej nogi, niektórzy tak mają ale naprawdę nie musi tak być. | _________________ Problem? Pisz na gg: 8259970
Pozdro | |
| |
 |
Hubertttus Dołączył: 01 Cze 2007 Posty: 404 Skąd: mazowsze | Wysłany: Sro 12 Maj, 2010 |
|
| Musisz w towarzystwie tej drugiej osoby czuć się swobodnie,więc czym większe zaufanie pewność siebie i to że druga osoba odwzajemnia Twoje umizgi sprawia że krew w twoim ciele krąży inaczej i trafia do peniska a wtedy już rusza machina podniecenia. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
|