bol penisa |
Autor | Wiadomość |
menetu Dołączył: 07 Maj 2010 Posty: 1 Skąd: Polska | Wysłany: Pią 07 Maj, 2010 bol penisa |
|
| mam dziwna dolegliwosc.. mainowicie od jakichs 2 lat po tym jak mam wytrysk, gdy znow "twardnieje" boli mnie penis na calej dlugosci i szerokosci..
keidys tak nie bylo lecz mialem pewien okres (jakes 50 dni mniej wiecej) bez zadnego stosunku masturbacji i ogolnie zero erotyki w zyciu.. pierwszy raz zaczely sie polucje nocne no i wkoncu wrocilem do samozadowalania i stwierdzilem ze jest ten dziwny bol..
poczatkowo to zignorowalem lecz niedlugo potem mialem juz dziewczyne i ten bol nadal jest moze czasen sie uda ze nei boli ale zwykle niestety tak..
nigdzie totalnie nigdzie na necie nie znajduje podobnego przypadku a juz naprawde duzo szukalem..
mial ktos kiedys stycznosc z takim problemem? prosze o rady coi to moze byc, moze prostata zle funkcjonuje? choc nigdzie nie widzialem w opoisach tkaich skutkow jej rozrostu | |
| |
 |
Boss Wiek: 34 Dołączył: 15 Maj 2009 Posty: 230 Skąd: net | Wysłany: Sob 08 Maj, 2010 |
|
| A może do lekarza? Już dawno powinieneś to zrobić | |
| |
 |
converse Dołączył: 23 Lis 2009 Posty: 2 Skąd: Pomorze | Wysłany: Pon 09 Sie, 2010 |
|
| mam to samo. jeden dzień to się utrzymuje. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
|