Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Jak ruchacie dziewczynę?
Autor Wiadomość
bespo
[Usunięty]

Wysłany: Nie 02 Maj, 2010   Jak ruchacie dziewczynę?

Mam pytanka do wszystkich już po:
1. Czy zanim wsadziliście jej to robiliście jej minetke?
2. Czy musieliście nakierować penisa ręką do cipki czy sam "znalazł" dziurkę jak stał?

Pozdro i z góry dzięki
Niedługo (tak myslę) będę miał okazję ruchać się z dziewczyną i juz nie mogę wytrzymać.

Master1989 

Wysłany: Nie 02 Maj, 2010   

Lepiej na początku rozgrzać partnerkę :)
Jeżeli wiesz gdzie znajduje się otwór miłości to sam się nakieruje;p

Powodzenia i pamietaj o zabezpieczeniu!

bespo
[Usunięty]

Wysłany: Nie 02 Maj, 2010   

hehe spoko
tylko z ciekawości pytam bo nie wiem jak większość miała, czy penis sam trafił czy ręką go trzeba naprowadzić do cipki?

penis.com.pl
orgasm contol
Hubertttus 

Wysłany: Pon 03 Maj, 2010   

Tak cudowny akt zbliżenia, zespolenia się dwojga ludzi nazywasz tak oschle ruchaniem.Jakby polegało to tylko na mechanicznym działaniu.To że Ty uważasz że nie długo "przelecisz" panienkę to możesz się pomylić bo może Ona tego nie zechcieć .A jeśli oboje już będziecie chcieli i na tyle wilgotni aby doszło do penetracji to i ona może Cię złapać za sterczącą maczugę i wkładać do swej szparki z taką siła szybkością z jaką ona chce,a twoje ręce i usta będą zajęte na pieszczeniu jej ciała . :)

alan 

Wysłany: Nie 01 Sie, 2010   

Moze panienka na tobie usiąs i tak jechać że nie bedziesz wiedział w którym momencie wchodzi a w którym wychodzi. Uwazaj na siebie :)

haff 

Wysłany: Sob 13 Lis, 2010   

witam ,jezeli nie robiles tego wczesniej to rozgrzej ja pozadnie delikatnie pieszczac... jak pomyslisz o wlozeniu to mimo wszystko poczekaj jeszcze troche aby miec pewnosc ze jest rozgrzana na maxa, zeby nie bylo sytuacji ze skonczysz przed nia... jak uda ci sie, ze podczas gdy konczysz wiesz ze ona poczula to samo sex byl udany i powinna byc zadowolona (rada jesli zalezy ci na przyjemnosci partnerki) powodzenia :)

Odpowiedz do tematu