prosze o w miare fachową pomoc [foto] |
Autor | Wiadomość |
mareeek1985 Dołączył: 29 Mar 2010 Posty: 3 Skąd: gdańsk | Wysłany: Pon 29 Mar, 2010 prosze o w miare fachową pomoc [foto] |
|
| Witam, z moim problemem droczę się juz ze 2 lata.
Otóż po masturbacji lub igraszkach z moją dziewczyną często (lecz nie zawsze) pojawia się u mnie na żołędziu tak jakby podrażnienie, zaczerwienienie i małe krostki.
Nie ma żadnego zapachu, krostki raczej nie są niczym wypełnione.
Moja partnerka kilkukrotnie badała się u ginekologa, który nie stwierdził u niej żadnych stanów zapalanych czy bakteryjnych. Lecz może być to wynik stosunków z poprzednią partnerką, lecz odbywało się bardzo dawno temu, wiec nie sadzę że to może być powód.
Ogólnie nie występuje swędzenie, tylko pewne uczucie w napletku, że coś tam się dzieje nie tak.
Skóra na napletku i wokół niego robi się dość mocno wrażliwa na dotyk.
Byłem u dermatologa jakieś pół roku temu, lecz zanim zdążyłem się zarejestrować objawy ustąpiły, więc lekarz zlecił smarowanie maścią Clotrimasolum mówiąc, że nie jest w stanie zdiagnozować mojego problemu.
Owe moje objawy powracają co jakiś czas, głównie po masturbacji oraz stosunkach z moją dziewczyną.
Stosuje wtedy maść Clotrimasolum i nie jestem pewny czy to przez nią, ale po jakimś czasie objawy ustępują.
Prosiłbym o pomoc w zdiagnozowaniu co to może być i jakie są formy leczenia, by pozbyć się tej dolegliwości gdyż jest ona bardzo nieprzyjemna.
Poniżej zamieszczam zdjęcia (robione telefonem) mojej dolegliwości:
z góry bardzo dziękuje za pomoc
pozdrawiam,
Marek | |
| |
 |
andrzejgadarr Dołączył: 27 Lut 2010 Posty: 750 Skąd: Poland | Wysłany: Pon 29 Mar, 2010 |
|
| Fachowej pomocy może udzielić tylko lekarz, my na forum możemy powiedzieć tylko to co my przypuszczamy.
Jeśli pojawia się to po stosunku możliwe jest np. uczulenie na lateks z prezerwatyw, ale jeżeli mówisz, że po masturbacji też to masz, musisz powiązać czymś te przypadki (np. lubrykant albo np. białka z Twojej spermy). | _________________ Problem? Pisz na gg: 8259970
Pozdro | |
| |
 |
mareeek1985 Dołączył: 29 Mar 2010 Posty: 3 Skąd: gdańsk | Wysłany: Pon 29 Mar, 2010 |
|
| nie używamy ani lubrykantu, ani prezerwatyw
czy to może być grzybica? bo wszystkie książkowe objawy na to wskazują | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
andrzejgadarr Dołączył: 27 Lut 2010 Posty: 750 Skąd: Poland | Wysłany: Pon 29 Mar, 2010 |
|
| to ja stawiał bym na uczulenie na spermę. | _________________ Problem? Pisz na gg: 8259970
Pozdro | |
| |
 |
mareeek1985 Dołączył: 29 Mar 2010 Posty: 3 Skąd: gdańsk | Wysłany: Pon 29 Mar, 2010 |
|
| a jak to leczyć?
kurde, niźle byc uczulonym an własne wydzieliny | |
| |
 |
|