Duża róznica między wzwodem a spoczynkiem |
Autor | Wiadomość |
limarus Dołączył: 14 Mar 2010 Posty: 3 Skąd: Toruń | Wysłany: Nie 14 Mar, 2010 Duża róznica między wzwodem a spoczynkiem |
|
| Witam. Jestem zaniepokojony czy z moim penisem jest wszystko ok, ponieważ w spoczynku ma on długość od 5-6 cm w normalnych warunkach "domowych" a w wzwodzie ok 14-15cm . Czy nie jest to za duża różnica?
Oraz mam jeszcze pytanie na które nigdzie nie znalazłem odpowiedzi. A mianowicie na spodzie penisa mam tak jakby "linie"( nie wiam jak to nazwać) która biegnie od wędzidełka aż do jąder przeż środek penisa. Na żadnych zdjęciach tego nie widziałem. Oraz mój penis ma jeszcze od spodu kolor opalenizny taki brąz i skóra jest gładka,śliska.
Dzięki za pomoc | |
| |
 |
andrzejgadarr Dołączył: 27 Lut 2010 Posty: 750 Skąd: Poland | Wysłany: Nie 14 Mar, 2010 |
|
| 1. nie, to nie jest duża różnica i rzecz całkowicie normalna.
2. też wszystko jak najbardziej normalne. | _________________ Problem? Pisz na gg: 8259970
Pozdro | |
| |
 |
limarus Dołączył: 14 Mar 2010 Posty: 3 Skąd: Toruń | Wysłany: Nie 14 Mar, 2010 |
|
| No to ok ;] Bardzo dziękuje za odpowiedz.
Szkoda tylko ze w spoczynku wygląda jak penis małego dziecka ;/
A takie pytanie poza tematem czy wydłużenie wędzidełka(przy problemie za krótkiego wędzidełka) może spowodować wydłużenie penisa, wydaje mi sie że nie ale tak zapytam
Pozdrawiam | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
aaa68 Wiek: 57 Dołączył: 30 Maj 2009 Posty: 396 Skąd: Lublin | Wysłany: Nie 14 Mar, 2010 |
|
| a po co ci wiekszy w spoczynku | _________________ aaa68 | |
| |
 |
randy Dołączył: 08 Sty 2007 Posty: 406 Skąd: Wrocław | Wysłany: Pon 15 Mar, 2010 |
|
| limarus, wydłużenie wędzidełka nie wydłuży penisa. Jeżeli jednak jest za krótkie warto je wydłużyć, aby podczas stosunku nie doszło do jego zerwania. | |
| |
 |
limarus Dołączył: 14 Mar 2010 Posty: 3 Skąd: Toruń | Wysłany: Pon 15 Mar, 2010 |
|
| Tak myślałem, że nie jednak z czystej ciekawości chciałem zapytać.
No właśnie muszę iść do przychodni po skierowanie bo wydaje mi się ze mam za krótkie a nawet jestem pewien.(we wzwodzie przy zwiniętym napletku jest ąz całe białe a napletek zostaje tuż pod penisem i każda próba ściągnięcia go niżej to lekki ból i automatycznie żołądź idzie w dół(jego przód). Może też mam minimalną nie wymagającą operacji stulejke bo napletek zazwyczaj nie zsuwa się jak po maśle tylko trzeba pomóc i przy samym dole(rzadko bo rzadko) ale czasem wystąpi lekki ból czy dyskonfort(częsciej)
Pozdrawiam | |
| |
 |
|