Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Duża róznica między wzwodem a spoczynkiem
Autor Wiadomość
limarus 

Wysłany: Nie 14 Mar, 2010   Duża róznica między wzwodem a spoczynkiem

Witam. Jestem zaniepokojony czy z moim penisem jest wszystko ok, ponieważ w spoczynku ma on długość od 5-6 cm w normalnych warunkach "domowych" a w wzwodzie ok 14-15cm . Czy nie jest to za duża różnica?
Oraz mam jeszcze pytanie na które nigdzie nie znalazłem odpowiedzi. A mianowicie na spodzie penisa mam tak jakby "linie"( nie wiam jak to nazwać) która biegnie od wędzidełka aż do jąder przeż środek penisa. Na żadnych zdjęciach tego nie widziałem. Oraz mój penis ma jeszcze od spodu kolor opalenizny taki brąz i skóra jest gładka,śliska.
Dzięki za pomoc

andrzejgadarr 

Wysłany: Nie 14 Mar, 2010   

1. nie, to nie jest duża różnica i rzecz całkowicie normalna.
2. też wszystko jak najbardziej normalne.

limarus 

No to ok ;] Bardzo dziękuje za odpowiedz.
Szkoda tylko ze w spoczynku wygląda jak penis małego dziecka ;/

A takie pytanie poza tematem czy wydłużenie wędzidełka(przy problemie za krótkiego wędzidełka) może spowodować wydłużenie penisa, wydaje mi sie że nie ale tak zapytam :D
Pozdrawiam

penis.com.pl
andropenis
aaa68 

a po co ci wiekszy w spoczynku

randy 

Wysłany: Pon 15 Mar, 2010   

limarus, wydłużenie wędzidełka nie wydłuży penisa. Jeżeli jednak jest za krótkie warto je wydłużyć, aby podczas stosunku nie doszło do jego zerwania.

limarus 

Wysłany: Pon 15 Mar, 2010   

Tak myślałem, że nie jednak z czystej ciekawości chciałem zapytać.
No właśnie muszę iść do przychodni po skierowanie bo wydaje mi się ze mam za krótkie a nawet jestem pewien.(we wzwodzie przy zwiniętym napletku jest ąz całe białe a napletek zostaje tuż pod penisem i każda próba ściągnięcia go niżej to lekki ból i automatycznie żołądź idzie w dół(jego przód). Może też mam minimalną nie wymagającą operacji stulejke bo napletek zazwyczaj nie zsuwa się jak po maśle tylko trzeba pomóc i przy samym dole(rzadko bo rzadko) ale czasem wystąpi lekki ból czy dyskonfort(częsciej)
Pozdrawiam

Odpowiedz do tematu