Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     mała różnica między penisem w opadzie a we wzwodzie
Autor Wiadomość
kroppas 

Wysłany: Nie 21 Lut, 2010   mała różnica między penisem w opadzie a we wzwodzie

Witam. Mój penis w opadzie mierzy różnie od 9 do nawet 14cm, jednak we wzwodzie osiąga on ledwo 16 cm, dlaczego jest taka mała różnica i co mogę zrobić żeby mój penis we wzwodzie był dłuższy? i przyrost na grubośc też by sie przydał.

Orman 

Wysłany: Nie 21 Lut, 2010   

Dziwna sprawa, jeśli podajesz rozmiar w opadzie to nie powinien on się zmieniać (mówimy o długości penisa bez jakichkolwiek śladów erekcji)... Zakładam, że skoro Twój przyjaciel powiększa się z 9 cm "na luzie" do 16 cm "w akcji" to nie ma żadnych powodów do obaw i wszystko jest w jak najlepszym porządku :)

kroppas 

Wysłany: Pon 22 Lut, 2010   

chodzi o to ,że np. po basenie albo wysiłki mój penis pomniejsza sie do 9cm, to są skrajne wypadki;p normalnie ma w opadzie to 10-12cm a niekiedy nawet 14, nie wiem jak to sie dzieje po prostu sie dzieje i nie jest on ani troche wtedy 'pobudzony';p i jeżeli z 14cm w opadzie podonosi sie tylko do 16 to chyba cos jest nie tak;p dzieki za odp.:)

penis.com.pl
viamax
randy 

Z Twoim penisem jest wszystko w jak najlepszym porządku. Na wielkość przyrodzenia ma wpływ wiele czynników. Na przykład temperatura otoczenia, stąd jest mniejszy po wyjściu z zimnej wody. 16 cm we wzwodzie także jest normalną wielkością. A co do niewielkiej różnicy między wzwodem a opadem to gdzieś kiedyś wyczytałem, że u ludzi, którzy mają małego penisa w opadzie przyrost podczas wzwodu jest większy, niż u tych co w opadzie mają trochę więcej centymetrów. Dlatego nie masz się czym martwić.

Pozdrawiam!

kroppas 

dzięki za pomoc:) pozdrawiam

Odpowiedz do tematu