mała różnica między penisem w opadzie a we wzwodzie |
Autor | Wiadomość |
kroppas Dołączył: 04 Lis 2007 Posty: 11 Skąd: kraków | Wysłany: Nie 21 Lut, 2010 mała różnica między penisem w opadzie a we wzwodzie |
|
| Witam. Mój penis w opadzie mierzy różnie od 9 do nawet 14cm, jednak we wzwodzie osiąga on ledwo 16 cm, dlaczego jest taka mała różnica i co mogę zrobić żeby mój penis we wzwodzie był dłuższy? i przyrost na grubośc też by sie przydał. | |
| |
 |
Orman Wiek: 40 Dołączył: 17 Lut 2010 Posty: 27 Skąd: Łódź | Wysłany: Nie 21 Lut, 2010 |
|
| Dziwna sprawa, jeśli podajesz rozmiar w opadzie to nie powinien on się zmieniać (mówimy o długości penisa bez jakichkolwiek śladów erekcji)... Zakładam, że skoro Twój przyjaciel powiększa się z 9 cm "na luzie" do 16 cm "w akcji" to nie ma żadnych powodów do obaw i wszystko jest w jak najlepszym porządku | _________________ napisz do mnie | |
| |
 |
kroppas Dołączył: 04 Lis 2007 Posty: 11 Skąd: kraków | Wysłany: Pon 22 Lut, 2010 |
|
| chodzi o to ,że np. po basenie albo wysiłki mój penis pomniejsza sie do 9cm, to są skrajne wypadki;p normalnie ma w opadzie to 10-12cm a niekiedy nawet 14, nie wiem jak to sie dzieje po prostu sie dzieje i nie jest on ani troche wtedy 'pobudzony';p i jeżeli z 14cm w opadzie podonosi sie tylko do 16 to chyba cos jest nie tak;p dzieki za odp.:) | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
randy Dołączył: 08 Sty 2007 Posty: 406 Skąd: Wrocław | Wysłany: Pon 22 Lut, 2010 |
|
| Z Twoim penisem jest wszystko w jak najlepszym porządku. Na wielkość przyrodzenia ma wpływ wiele czynników. Na przykład temperatura otoczenia, stąd jest mniejszy po wyjściu z zimnej wody. 16 cm we wzwodzie także jest normalną wielkością. A co do niewielkiej różnicy między wzwodem a opadem to gdzieś kiedyś wyczytałem, że u ludzi, którzy mają małego penisa w opadzie przyrost podczas wzwodu jest większy, niż u tych co w opadzie mają trochę więcej centymetrów. Dlatego nie masz się czym martwić.
Pozdrawiam! | |
| |
 |
kroppas Dołączył: 04 Lis 2007 Posty: 11 Skąd: kraków | Wysłany: Pon 22 Lut, 2010 |
|
| dzięki za pomoc:) pozdrawiam | |
| |
 |
|