Oliwka,kremy czy balsamy??? PROSZE O RADE:) |
Autor | Wiadomość |
Staszkoff89 Wiek: 42 Dołączył: 04 Lis 2009 Posty: 16 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pią 06 Lis, 2009 Oliwka,kremy czy balsamy??? PROSZE O RADE:) |
|
| WITAM! Panowie mam bardzo suchego żołedzia! Co mam zrobic zeby jak najlepiej go nawilżyc czym przedwszystkim,bo przyznaje nie wyglada on ciekawie;/
Pozdrawiam i prosze o rady! | _________________ Free man | |
| |
 |
Krążek Dołączył: 24 Sie 2008 Posty: 66 Skąd: Wałbrzych | Wysłany: Pią 06 Lis, 2009 |
|
| Suchą żołądź jak już coś. | |
| |
 |
Malvolio Dołączył: 20 Lis 2008 Posty: 26 Skąd: Kraków | Wysłany: Pią 14 Sty, 2011 Re: Oliwka,kremy czy balsamy??? PROSZE O RADE:) |
|
| Staszkoff89 napisał/a: | WITAM! Panowie mam bardzo suchego żołedzia! Co mam zrobic zeby jak najlepiej go nawilżyc czym przedwszystkim,bo przyznaje nie wyglada on ciekawie;/
Pozdrawiam i prosze o rady! |
Polecam preparaty typu "Body Lotion" (mleczka nawilżające). Są w każdym sklepie z kosmetykami. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
kowalczyk23 Dołączył: 26 Kwi 2008 Posty: 40 Skąd: Lubelszczyzna | Wysłany: Nie 16 Sty, 2011 |
|
| Pytanie tylko czy pH żołędzia jest zgodne z pH tego mleczka. Ja bym Ci poradził coś dla alergików. pH takich produktów jest neutralne i nie po wino być podrażnień. | |
| |
 |
andrzejgadarr Dołączył: 27 Lut 2010 Posty: 750 Skąd: Poland | Wysłany: Nie 16 Sty, 2011 Re: Oliwka,kremy czy balsamy??? PROSZE O RADE:) |
|
| Malvolio napisał/a: | Staszkoff89 napisał/a: | WITAM! Panowie mam bardzo suchego żołedzia! Co mam zrobic zeby jak najlepiej go nawilżyc czym przedwszystkim,bo przyznaje nie wyglada on ciekawie;/
Pozdrawiam i prosze o rady! |
Polecam preparaty typu "Body Lotion" (mleczka nawilżające). Są w każdym sklepie z kosmetykami. |
Absolutnie! Przecież do smarowania żołędzi używa się najbardziej delikatnych kremów bo każdy dodatek chociażby zapachowy w mleczu nawilżającym może być przyczyną mało przyjemnej reakcji alergicznej.
Jak już to maść typu linomag. | _________________ Problem? Pisz na gg: 8259970
Pozdro | |
| |
 |
|