Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Brak owłosienia łonowego
Autor Wiadomość
lamsoter 

Wysłany: Nie 11 Paź, 2009   Brak owłosienia łonowego

Może to glupie, ale czy ktoś nie orientuje się w jaki sposób sprawić, żeby owłosienie łonowe było gęstsze? Zakończyłem już dojrzewanie. Mój penis jest normalnej wielkości. Tylko w zasadzie brakuje mi owłosienia łonowego. Troche głupio z takim całkiem łysym koniem chodzic :) Dodam, że jestem blondynem. Może to ma znaczenie...

nonek 

Wysłany: Nie 11 Paź, 2009   

Ja na Twoim miejscu raczej bym sie cieszyl. To jest ndywidualna cecha czy sie ma wlosow duzo czy malo. A to ze jestes blondynem to determinuje co najwyzej kolor owlosienia.

Agares 

Dokładnie ,ja też bym się cieszył.
Przecież dzięki temu, nie musisz się golić etc? A zbędne owłosienie tzw busz nie wygląda fajnie.

Ale co do Twojego pytania? Nie wiem jak Ci pomóc ;d.

penis.com.pl
andropenis
andrzejgadar 

No nie dogodzisz, ci którzy mają ptaka zarośniętego muszą go golić a ci którzy nie mają włochów chcą je mieć. Jak chcesz możemy zrobić akcję: każdy ogoli sobie łoniaki i wyśle w kopercie na twój adres i będziesz sobie mógł przykleić i się cieszyć że masz dużo.

NoNamev3 

Wysłany: Wto 20 Paź, 2009   

lamsoter, tez jestem blondynem tyle ze ciemnym (na glowie, nie w glowie hehe), ale mam normalne owlosienie ani busz ani klaki :)

Ale powiem ci tyle(bo nie wiem czy masz dziewczyne czy nie), ale nitkroe lubia by tam bylo czysto :) Wiec skoro jej bedzie przyjemnie robic ci loda czy cos... to watpie bys mial cos przeciwko chodzeniu z lysym koniem :)

Odpowiedz do tematu