odblok po Undosterze? |
Autor | Wiadomość |
kam1024 Wiek: 32 Dołączyła: 07 Sty 2009 Posty: 17 Skąd: NY | Wysłany: Pią 18 Wrz, 2009 odblok po Undosterze? |
|
| ... | | |
| |
 |
ajakso1 Dołączył: 17 Gru 2007 Posty: 73 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pią 18 Wrz, 2009 |
|
| nie wiem za bardzo jak to jest na temat dawek, wiem ze trzeba brac odblok po stosowaniu takich srodkow bo brak jest produkcji endogennej.
Napisz na forach kulturystycznych (jest ich b duzo:) w pl tez:)) o swoim zastanowieniu jako, że tam chlopaki są bardzo obeznani w tym temacie - dawkowanie Testosteronu w celu osiągnięcia lepszych efektow sportowcyh, jako ze testosteron daje potężny efekt anaboliczny-większa masa ito itd....
Mogles sie zapytac lekarza jak to jest z tą dawką, czy nie bedziesz miec pozniej po odstawieniu leku problemu z własną produkcją, chyba z może lecznicza nie spowoduje takiego efektu, ale wiadomo, że lepiej miec pewnosc....
moje rady: pytanie do lekarza i pytanie na forach kulturustycznych!
pozdrawiam | |
| |
 |
kam1024 Wiek: 32 Dołączyła: 07 Sty 2009 Posty: 17 Skąd: NY | Wysłany: Pią 18 Wrz, 2009 |
|
| ... | | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
ajakso1 Dołączył: 17 Gru 2007 Posty: 73 Skąd: Warszawa | Wysłany: Nie 20 Wrz, 2009 |
|
| u welcome! | |
| |
 |
|