| Stawanie w Miejsach Publicznych |
| Autor | Wiadomość |
NastolatekPL Wiek: 32 Dołączył: 05 Maj 2009 Posty: 21 Skąd: Brak | Wysłany: Pią 11 Wrz, 2009 Stawanie w Miejsach Publicznych |
|
| hey chcialbym zaczerpnac informacji jak sie zachowywujecie gdy wam stanie w miejsach takich jak park/szkola/na ulicy/centrum handlowe albo bus.
Nie wiem jak wy ale ja bym jakos prubowal to ukryc.
Mialem ostatnio sytlacje na WF ze koledze stanal i prawie przez 20 minut tak chodzil i jakos mu to nie robilo roznicy(oprocz tego ze trzymal caly czas reke w spodnaich) wiec nie wiem jak inni ludzie reaguja. | |
| |
 |
lew966 Wiek: 34 Dołączył: 18 Mar 2009 Posty: 98 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pią 11 Wrz, 2009 |
|
| | mi jak stanie to tez próbuje ukryć. jak siedze to podkładam siusiaka pod udo, a jak stoję, idę to trzemam go ręką przez kieszeń. oczywiście jak wiem że tego nie ukryję, to nic z tym nie robię, np. na basenie, gdy jestem juz przebrany do spania | |
| |
 |
Shnitzel Wiek: 38 Dołączył: 26 Lip 2009 Posty: 456 Skąd: Podstolica | Wysłany: Pią 11 Wrz, 2009 |
|
| | Ja nie ukrywam, im bardziej bede chciał ukryć tym bardziej stanie się to widoczne. Poza tym nie wiem jak wy ale u mnie nie widać jakos tego czy mi stoi czy nie. | _________________ TereFere. | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
NastolatekPL Wiek: 32 Dołączył: 05 Maj 2009 Posty: 21 Skąd: Brak | Wysłany: Pią 11 Wrz, 2009 |
|
| | lew966 napisał/a: | | a jak stoję, idę to trzemam go ręką przez kieszeń. oczywiście jak wiem że tego nie ukryję |
Wlasnie on to samo zrobil tylko kieszeni nie mial i dalo sie zauwazyc XD | |
| |
 |
Bruno Pelletier Dołączył: 18 Paź 2005 Posty: 723 | Wysłany: Sro 23 Wrz, 2009 |
|
| jeśli ma się czym pochwalić, to po co to ukrywać? | |
| |
 |
xselix Dołączył: 11 Kwi 2009 Posty: 68 Skąd: Warszawa | Wysłany: Czw 24 Wrz, 2009 |
|
| u mnie na WF koledze zawsze staje i paraduje po całej szatni, nie krępuje sie nawet zdjąć przy nas gacie | _________________ Piszcie do mnie do wiadomości prywatnych. Na wszystkie pytania chętnie odpowiem i z każdym porozmawiam | |
| |
 |
Bruno Pelletier Dołączył: 18 Paź 2005 Posty: 723 | Wysłany: Pią 25 Wrz, 2009 |
|
| tak jak pisałem- jeśli ma się czym pochwalić, to dlaczego ma się tego wstydzić | |
| |
 |
noemalny09 Dołączył: 24 Kwi 2009 Posty: 79 Skąd: poland | Wysłany: Pią 02 Paź, 2009 |
|
| | to że penis staje to całkiem normalne. jeśli jest zimno to maksymalnie się skurcza a jesli jest ciepło wtedy staje. Mi np często stoi heeee | |
| |
 |
Shnitzel Wiek: 38 Dołączył: 26 Lip 2009 Posty: 456 Skąd: Podstolica | Wysłany: Pią 02 Paź, 2009 |
|
| a mnie to ta zasada nie działa, jak jest zimno to się kurczy, fakt, ale jak jest ciepło to nie staje a jedynie worek rozciąga | _________________ TereFere. | |
| |
 |
zwirek0074 Dołączył: 16 Cze 2009 Posty: 65 Skąd: Kraków | Wysłany: Nie 04 Paź, 2009 Re: Stawanie w Miejsach Publicznych |
|
| | NastolatekPL napisał/a: | hey chcialbym zaczerpnac informacji jak sie zachowywujecie gdy wam stanie w miejsach takich jak park/szkola/na ulicy/centrum handlowe albo bus.
Nie wiem jak wy ale ja bym jakos prubowal to ukryc.
Mialem ostatnio sytlacje na WF ze koledze stanal i prawie przez 20 minut tak chodzil i jakos mu to nie robilo roznicy(oprocz tego ze trzymal caly czas reke w spodnaich) wiec nie wiem jak inni ludzie reaguja. |
Cóż uroki młodego wieku. U mnie już taki spontaniczny nie jest
Ale na szczęście pozostały poranne wzwody | |
| |
 |
| |