Obawy |
Autor | Wiadomość |
Maciej93 Wiek: 35 Dołączył: 28 Sie 2008 Posty: 5 Skąd: jesteś? | Wysłany: Pon 17 Sie, 2009 Obawy |
|
| Witam!
Idę do 1 liceum i powoli zbliża się moment w którym stracę cnotę, jednak mam drobne obawy. Mianowicie mam strasznie ciękiego penisa, długość jest ok (dochodzi do 16,5cm) ale w obwodzie jak mierzyłem to mam jedynie 11,5cm i wydaje mi się że to trochę za mało aby zadowolić kobietę. W prezerwatywę spokojnie się mieści ale co z tego?
Dodatkowo powiem że mam delikatne wygięcie penisa w dół.
Czytając tutaj na forum dowiedziałem się że najlepsza pozycja będzie od tyłu (na pieska brzmi wulgarnie). | |
| |
 |
lew966 Wiek: 34 Dołączył: 18 Mar 2009 Posty: 98 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pon 17 Sie, 2009 |
|
| Nie bój sę, kobiecie wystarczy.
A tak poza tym to dam ci dobrą radę: z tracenie cnoty poczekaj do nocy poślubnej | |
| |
 |
BASF 
Wiek: 48 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Pon 17 Sie, 2009 |
|
| Maciej93 napisał/a: | ciękiego |
Sorry - cienkiego.
Maciej93 napisał/a: | obwodzie jak mierzyłem to mam jedynie 11,5cm i wydaje mi się że to trochę za mało aby zadowolić kobietę |
Masz rację - wydaje Ci się.
Maciej93 napisał/a: | W prezerwatywę spokojnie się mieści ale co z tego? |
To z tego, że masz przeciętny rozmiar. Przeciętny znaczy najczęściej spotykany.
Maciej93 napisał/a: | Dodatkowo powiem że mam delikatne wygięcie penisa w dół.
Czytając tutaj na forum dowiedziałem się że najlepsza pozycja będzie od tyłu |
Zależy jakie masz skrzywienie. Przy moim skrzywieniu mogłem sobie do czasu ciąży wybić z głowy sex od tyłu. Moja żona odczuwała silny ból podczas stosunku. | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
monstercock Wiek: 38 Dołączył: 17 Sie 2009 Posty: 18 Skąd: lol | Wysłany: Wto 18 Sie, 2009 |
|
| przeciez to normalny rozmiar nie jest maly | |
| |
 |
nonek Wiek: 31 Dołączył: 10 Kwi 2009 Posty: 71 Skąd: Łódź | Wysłany: Pon 24 Sie, 2009 |
|
| MAsz fajnego siusiaka i sie nie przejmuj | _________________ Skype: nonek04137 | |
| |
 |
|