Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     schodzenie naskorka z moszny i z napletka:(
Autor Wiadomość
pewieP 

Wysłany: Pią 31 Lip, 2009   schodzenie naskorka z moszny i z napletka:(

witam mam 17 lat i od dwoch dni zauwazylem ze z moimi genitaliami jest cos nie tak:( rano jak wstalem nie moglem zdjac napletka z trzona gdyz tak jakby sie skurczyl... po kilku probach udalo mi sie .ale to nie jest problem bo nie moglem sciagnac prawdopodobnie bo schodzil naskorek i sie troszke pokleilo... jednak do dzisiaj schodzi mi naskorek z prawej strony moszny oraz z calego napletka i zoledzia:( bolu nie czuje wogole oraz mnie nic nie swedzi... i mam pytanie do Was czy wiecie co to moze byc?? czy od razu niepokoic rodzicow i isc do lekarza czy poczekac te dwa trzy dni jeszcze liczac na to ze przejdzie? smaruje mascia bepanthen niewielka iloscia zeby penis byl lekko nawilzony czekam na pomoc pozdrawiam

3tom 

Wysłany: Pią 31 Lip, 2009   

Powinieneś iść do lekarza, ale zanim tam dojdziesz to przemywaj sobie żołądź i napletek Rivanolem. Dodaj jeszcze krem Clotrimazolum. Powinno pomóc.

Odpowiedz do tematu