Oponka długo po zabiegu |
Autor | Wiadomość |
pawelss Dołączył: 14 Lip 2009 Posty: 3 Skąd: Kielce | Wysłany: Sob 18 Lip, 2009 Oponka długo po zabiegu |
|
| Witam czy miał ktoś plastykę.1,5 miesiąca po mam oponkę która nie dodaje penisowi urody zbytnio;[ nie wiem jak się tego pozbyć.Ile waszym zdaniem potrzeba czasu żeby wszystko było całkowicie ok bo zaczynam się martwić | |
| |
 |
BASF 
Wiek: 48 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Sob 18 Lip, 2009 |
|
| Byłeś już u kontroli czy jeszcze będziesz się jej poddawać ??? | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
pawelss Dołączył: 14 Lip 2009 Posty: 3 Skąd: Kielce | Wysłany: Nie 19 Lip, 2009 |
|
| Byłem ale lekarz powiedział że jest ok ale wtedy jeszcze nie była tak duża.Mam wrażenie że się powiększa w ostatnim czasie | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
BASF 
Wiek: 48 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Nie 19 Lip, 2009 |
|
| pawelss napisał/a: | Byłem ale lekarz powiedział że jest ok ale wtedy jeszcze nie była tak duża.Mam wrażenie że się powiększa w ostatnim czasie |
Więc, wróć do niego i przedstaw mu sprawę. Każdy przypadek jest indywidualny. | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
|