Krosta z ropą ? jakby pryszcz |
Autor | Wiadomość |
Tomini Wiek: 34 Dołączył: 12 Lip 2009 Posty: 5 Skąd: Warszawa | Wysłany: Nie 12 Lip, 2009 Krosta z ropą ? jakby pryszcz |
|
| Witam mam takie pytanko kiedyś miałem w okolicach intymnych że tak ujmę jakby krostę z ropą jakby pryszcza.Myślę, że było to spowodowane zgoleniem włosów bo wtedy wyskoczyło mi wiele krostek. Teraz jest okey i już żadnych krost itp. nie mam.Może miał ktoś z was taką krostę jakby z ropą?.Myślę, że jest to nie groźne ale zawsze lepiej się zapytać. Pozdrawiam | |
| |
 |
Znachorek Dołączył: 18 Maj 2009 Posty: 59 Skąd: Tarnobrzeg | Wysłany: Nie 12 Lip, 2009 |
|
| Witaj, krosta z ropa? Wydaje sie ze to zwyczajny pryszcz, to nic powaznego, przynajmniej moim zdaniem, najlepiej takich rzeczy nie wyciskac. | |
| |
 |
Masturbator19 Wiek: 36 Dołączył: 21 Wrz 2008 Posty: 111 Skąd: Kalisz | Wysłany: Pon 13 Lip, 2009 |
|
| Ja również miałem taki problem po ogoleniu miejsc intymnych a właściwie po posmarowaniu kremem łagodzącym podrażnienia także lepiej nie smaruj niczym po goleniu | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Tomini Wiek: 34 Dołączył: 12 Lip 2009 Posty: 5 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pon 13 Lip, 2009 |
|
| Wielkie dzięki Panowie za pomoc Także jest luz jest dobrze Wielkie dzięki za pomoc | |
| |
 |
|