jaki krem nawilżający na co dzień? |
Autor | Wiadomość |
tym26 Dołączył: 22 Maj 2009 Posty: 3 Skąd: Warszawa | Wysłany: Sro 17 Cze, 2009 jaki krem nawilżający na co dzień? |
|
| Witajcie!
Mam takie pytanko, czy znacie jakieś dobre kremy nawilżające dla mężczyzn do intymnych części ciała do stosowania na co dzień? Chodzi mi żeby ten krem był tylko nawilżający. A może wystarczy zwykły krem Nivea? Dla kobiet takich kremów jest całe mnóstwo.
Dzięki za odpowiedzi. | |
| |
 |
Hubertttus Dołączył: 01 Cze 2007 Posty: 404 Skąd: mazowsze | Wysłany: Sro 17 Cze, 2009 |
|
| A po co Ci ten krem. | |
| |
 |
tym26 Dołączył: 22 Maj 2009 Posty: 3 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pią 19 Cze, 2009 |
|
| Tak jak w tytule, czasami potrzebny jest mi taki krem | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Powiększony [Usunięty] | Wysłany: Pią 25 Wrz, 2020 |
|
| Hej.
Ja korzystałem z produktu EROS, tego prawdziwego a nie jednego z wielu podrób na rynku.
Początkowo byłem sceptyczny, ale spróbowałem bo wiadomo że człowiek chce się ratować.
Mój penis urósł o 5cm w długości, ale jego objętość także się zwiększyła. Co jeszcze zaskakujące moja potencja zwiększyła się na tyle że 6 krotny stosunek jednego dnia nie sprawiał mi problemu. Skóra mojego penisa od tego żelu stała się też bardziej elastyczna, dzięki czemu nie ma żadnego uczucia tarcia podczas stosunku i po nim nie występują żadne podrażnienia.
Ja zamawiałem z tego linku --> worldbestmedicine.com/l/eros
Polecam każdemu którzy już próbowali wszystkiego, a także tym co dopiero chcą spróbować. Serio pomaga, jest warty swojej ceny. | |
| |
 |
onesa onesa
Wiek: 35 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5616 Skąd: Warszawa | Wysłany: Sro 26 Paź, 2022 |
|
| No to sie nausuwam dzisiaj tego spamu. Dobrze ze nie wiecej.
Jeśli chodzi o kremy to raczej nie polecam Nivea, z uwagi na zły sklad
Dobre kremy ma Sylveco. | |
| |
 |
|