destilatio - pytania |
Autor | Wiadomość |
l-oki Dołączył: 14 Mar 2009 Posty: 8 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pon 15 Cze, 2009 destilatio - pytania |
|
| mam dwa pytania związane z destilatio
1. czy zdarzyło się komuś z Was, żeby destilatio wypływało samo, bez późniejszego wytrysku (tzn tak, żeby potem nie było spermy)
2. czy żeby destilatio się wydobyło konieczny jest wzwód? Czy może wypłynąć, jak nie stoi?
Dzięki za odpowiedzi. | |
| |
 |
BASF 
Wiek: 48 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Pon 15 Cze, 2009 |
|
| Ad1. Zdarzyło mi się.
Ad2. Wzwód nie jest konieczny. | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
tadek555 Wiek: 69 Dołączył: 16 Cze 2009 Posty: 8 Skąd: Jaworzno | Wysłany: Wto 16 Cze, 2009 |
|
| tak wypływa nieraz samo i przy podnieceniu, podczas snu jest pełny wytrysk-i to nie jeden raz | _________________ tadeusz55 | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
juhas_84 Wiek: 35 Dołączył: 29 Cze 2009 Posty: 3 Skąd: Janów | Wysłany: Wto 30 Cze, 2009 |
|
| ad 1 i ad2 potwierdzam. kiedys za mocno meczyłem swojego małego. juz mu sie tak bardzo nie chcialo a ja meczylem i nie wymeczylem, ale po drodze -wyrzuciłł- z siebie destiatio. a co, z nudow tez juz sie masturbowało? | |
| |
 |
l-oki Dołączył: 14 Mar 2009 Posty: 8 Skąd: Warszawa | Wysłany: Nie 19 Lip, 2009 |
|
| nie, to nie była masturbacja, dziewczyna mnie nie podniecała i nie pociągała i tak się działo, że mi nie stał no i nie dało się go skończyć. Może bardzo nie chciałem tej sytuacji.
[ Dodano: Wto 28 Lip, 2009 ]
juhas_84 napisał/a: | ad 1 i ad2 potwierdzam. kiedys za mocno meczyłem swojego małego. juz mu sie tak bardzo nie chcialo a ja meczylem i nie wymeczylem, ale po drodze -wyrzuciłł- z siebie destiatio. |
I jesteś pewien, że to nie była sperma, tylko destilatio? Tzn że to nie był wytrysk? | |
| |
 |
|