musze odzyskac napletek |
Autor | Wiadomość |
dragonx2 Dołączył: 06 Cze 2009 Posty: 5 Skąd: krakow | Wysłany: Sob 06 Cze, 2009 musze odzyskac napletek |
|
| bylem obrzezany calkowicie i zaluje tego (powody nie sa wazne)
wazne jest to jak odzyskac napletek (bez operacji)
bardzo prosze o pomoc jesli ktos wie jak to zrobic
znalazlem strony www mowiace o tym jak bezoperacyjnie go odzyskac
ale nie wiem czy im wierzyc
chce rade od kogos z was czy to jest skuteczne i bezpieczne czy tez nie
oto jeden z linkow:
http://www.foreskin.gc.bz/
po inne wystarczy wpisac w goggle : foreskin restoration czyli rekonstrukcja napletka po angielsku
chce wiedziec czy moge spokojnie stosowac te metody czy lepiej sie za to nie brac bo sa niebezpieczne??? | |
| |
 |
3tom Dołączył: 11 Lut 2009 Posty: 518 Skąd: polska | Wysłany: Sob 06 Cze, 2009 |
|
| Popatrz na swojego penisa i pomyśl logicznie czy można to zrobić, czy nie. | |
| |
 |
dragonx2 Dołączył: 06 Cze 2009 Posty: 5 Skąd: krakow | Wysłany: Sob 06 Cze, 2009 |
|
| nie wiem czy mozna zrobic czy nie
nie znam sie na tym
powiedz mi prosze jesli wiesz | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
BASF 
Wiek: 48 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Sob 06 Cze, 2009 |
|
| No a jak sobie to wyobrażasz? Doszyją Ci? | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
3tom Dołączył: 11 Lut 2009 Posty: 518 Skąd: polska | Wysłany: Sob 06 Cze, 2009 |
|
| Można to zrobić. To jest skóra, a skóre można rozciągnąć tak, że zakryje żołądź.
Ale tego nie zrobisz w parę dni. Musisz to robić pod okiem fachowca i musisz mieć odpowiedni sprzęt.
A tak w ogóle to poco Ci to? Przecież obrzezane penisy wyglądają ładnie.
Nikt Tobie nie zagwarantuje, że ta skóra po jakimś czasie się nie skurczy. Ja bym takiego czegoś sobie nie robił. Zawsze jest coś za coś.
Jeszcze raz popatrz na swojego penisa. Przecież on jest ładny. Czy Ty tego nie widzisz?
A jeśli się komuś nie podoba to jego problem. | |
| |
 |
Agares Wiek: 30 Dołączył: 26 Kwi 2009 Posty: 318 Skąd: Internet | Wysłany: Sob 06 Cze, 2009 |
|
| Ja Cię trochę nie rozumiem.
Dlaczego chcesz sobie "przedłużać" skórę? Obrzezanie to według mnie bardzo fajna sprawa, - penis w tej sytuacji wygląda ładnie, według mnie nawet o wiele lepiej niż z napletkiem.
Czy ktoś Cię obraża za to, że jestes obrzezany, czy co? Bo jeśli tak, to jak wspomniał kolega powyżej, to już jest jego problem
Pozdrawiam! | _________________ Tak, zmieniłem nick. | |
| |
 |
Znachorek Dołączył: 18 Maj 2009 Posty: 59 Skąd: Tarnobrzeg | Wysłany: Nie 07 Cze, 2009 |
|
| Obrzezany penis jest ladny, estetyczny i wogole moglbym tak wymieniac w nieskonczonosc.
Czemu chcesz przywrocic napletek?
Zastanow sie jeszcze nad tym, nie dosc ze to moze nie dac ci upragnionych skutkow to jeszcze problemow przy okazji | |
| |
 |
BASF 
Wiek: 48 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Nie 07 Cze, 2009 |
|
| Znachorek napisał/a: | wogole moglbym tak wymieniac w nieskonczonosc. |
Zachęcam do wymienienia choć 5 superlatyw związanych z obrzezanym napletkiem poza wyglądem co jest sprawą dyskusyjną. | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
dragonx2 Dołączył: 06 Cze 2009 Posty: 5 Skąd: krakow | Wysłany: Nie 07 Cze, 2009 |
|
| chce odzyskac bo obrzezani maja mniejsza przyjemnosc z seksu (zwlaszcza po kilku latach po obrzezaniu) bo zoladz sie uodparnia na bodzce i ocieranie i nie odbiera juz bodzcow tak jak z napletkiem
poza tym nieobrzezany penis daje tez wiecej przyjemnosci kobiecie (artykul z tej strony penis.com.pl przeczytajcie w portalu o napletku)
i poza tym stwierdzenie: a co ty Żyd jestes ze obrzezany? nie jest dla mnie mile ani fajne mimo ze nie jestem antysemitą
poza tym wiekszosc zdecydowana facetow w Polsce ma nieobrzezane a ja nie chce byc jakis "inny" czy dziwny
to najwazniejsze powody
a mowicie jeszcze tak: jak komus sie nie podoba obrzezany to jego problem ale zapominacie ze to przechodzi na mnie np. jak kobieta nie chce ze mną uprawiac seksu z tego powodu to moj problem bo ja chce
wiec to nie jest tak do konca ze czyjs problem a nie moj
pomozcie mi prosze | |
| |
 |
Agares Wiek: 30 Dołączył: 26 Kwi 2009 Posty: 318 Skąd: Internet | Wysłany: Nie 07 Cze, 2009 |
|
| dragonx2, mówisz, że obrzezani mają mniej przyjemności z seksu, kobiety także...skąd wiesz? Bo piszesz tak, jakbyś nigdy tego nie robił, a pisał tak tylko bo "ktoś tam" tak napisał. Chociaż nie zaprzeczę, że żołądź na pewno jest zahartowany o wiele bardziej, niż jakbyś chodził z napletkiem. Mimo to, według mnie sam musisz spróbować, żeby takie opinie wyciągać.
Stwierdzeniem na Twoim miejscu w życiu bym się nie sugerował ! Mówią tak tylko osoby, które są tylko chyba zazdrosne o to, bo nie wiem jak można oceniać człowieka tylko po tym, że jego penis jest obrzezany czy nie. Ja osobiście bardzo chciałbym być obrzezany, więc troszkę Cię nie rozumiem ; )
Nie chcesz być inny... weź przestań Z tego co wiem, sporo mężczyzn już się obrzeza, nie widzę w tym nic złego.
A jeśli kobieta, nie chce uprawiać seksu tylko z takiego powodu... to jej też nie rozumiem, i jeśli byłbym w takiej sytuacji to bym ją olał.
Jeśli Cię to nie przekonuje, i jesteś pewny swojej decyzji.. szukaj rozwiązań, których z całego serca Ci życzę.
Powodzenia ;] | _________________ Tak, zmieniłem nick. | |
| |
 |
BASF 
Wiek: 48 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Nie 07 Cze, 2009 |
|
| Jak chcecie się obrzezać to lepiej róbcie to szybko. W wielu kraja Europy jak i świata jest już całkowity zakaz obrzezywania kobiet a niebawem ma do tego dołączyć zakaz obrzezywania mężczyzn. Tylko udokmentowane względy religijne oraz zagrożenie zdrowia będą brane pod uwagę w przypadku mężczyzny.
Jakby nie było jest to amputacja/kalecznie. Więc jeśli ktoś pisze, że chce się obrzezać, bo ma taki kaprys to uważam, że nie jest w 100% rozważny. Albo mu się nudzi, że nie ma już co wymyślić albo nie ma pojęcia tak do końca czym jest obrzezanie w całym tego słowa znaczeniu.
Ja jak najbardziej jestem za zakazaniem takich praktyk. | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
Boss Wiek: 33 Dołączył: 15 Maj 2009 Posty: 230 Skąd: net | Wysłany: Nie 07 Cze, 2009 |
|
| dragonx2, to o coś sie obrzezał?
'Polak mądry po szkodzie' ;] | |
| |
 |
Znachorek Dołączył: 18 Maj 2009 Posty: 59 Skąd: Tarnobrzeg | Wysłany: Nie 07 Cze, 2009 |
|
| Boss napisał/a: | dragonx2, to o coś sie obrzezał?
'Polak mądry po szkodzie' ;] |
Ludzie najczesciej obrzezaja sie z powodu np. stulejki lub przykrotkiego wedzidelka, chodz tu jest inny zabieg na wydluzenie go
dragon pomysl inaczej, kazdy jest inny, np. ludzie ogoleni na lyso, nie uwazamy ich za innych, tak samo z obrzezaniem, ja przynajmniej ludzi obrzezanych nie uwazam za innych | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
dragonx2 Dołączył: 06 Cze 2009 Posty: 5 Skąd: krakow | Wysłany: Nie 07 Cze, 2009 |
|
| ludzie drodzy
nie prosze was o opinie czy pocieszenie
tylko o konkretne rady jak odzyskac napletek
konkrety bardzo was prosze
przede wszystkim chodzi o odpowiedz na pytanie:
chce wiedziec czy moge spokojnie stosowac te metody czy lepiej sie za to nie brac bo sa niebezpieczne???
metody o ktore pytam sa w moim 1 poscie w tym temacie w linku ale mozna je znalezc tez wystarczy wpisac w goggle : foreskin restoration czyli rekonstrukcja napletka po angielsku
bardzo prosze o konkretne rady
najlepiej byloby gdyby odezwal sie ktos kto skutecznie badz nie probowal tych metod i moze mi doradzic z autopsji | |
| |
 |
lukinho Dołączył: 14 Cze 2009 Posty: 1 Skąd: USA | Wysłany: Nie 14 Cze, 2009 |
|
| BASF... wydaje mi sie ze jestes nie w tej epoce co trzeba wyladowales chyba gdzies w okolice glebokiego sredniowiecza ciekawy jestem skad masz te wszystkie smieszne informacje i ile masz lat ?
zalety obrzezania ? prosze bardzo(jak nie wierzysz poczytaj troche prasy medycznej albo wejdz na wikipedie) :
- obrzezani mezczyzni nie choruja na raka czlonka, zapalenia i grzybice zoledzia
- zmniejsza ryzyko zarazenia sie chorobami wenerycznymi (syfilis, opryszczka, rzerzaczka itd)
- wydluza stosunek
- walory estetyczne sa pod tym wzgledem moj drogi niepodwazalne
[ Dodano: Nie 14 Cze, 2009 ]
aaa zapomnialem jeszcze dodac ze mastka spod napletka (a kokretniej gromadzace sie w niej bakterie) wywoluja zapalenia szyjki macicy... a w konsekwencji moga wywolac raka szyjki macicy | |
| |
 |
|