| Mój partner jest impotentem |
| Autor | Wiadomość |
kolaaaa Dołączyła: 27 Maj 2009 Posty: 2 Skąd: kraków | Wysłany: Sro 27 Maj, 2009 Mój partner jest impotentem |
|
| | Witam wszystkich, mam ogromny problem, mianowicie ostatnio dowiedziałam się iż moój partner jest impotentem, Nie poinformował mnie o tym wcześniej, więc czuję się przez niego oszukana. Czy ktoś z Was był w analogicznej sytuacji? Liczę szczególnie na porady tych osób które związały się z impotentem,. lub osobą mającą jakiekolwiek osoby z potencjją i teraz mają przez to problemy w związku. Liczę na kontakt. kolaaaa@gazeta.pl | |
| |
 |
3tom Dołączył: 11 Lut 2009 Posty: 518 Skąd: polska | Wysłany: Sro 27 Maj, 2009 |
|
| | kolaaaa napisał/a: | | ostatnio dowiedziałam się iż moój partner jest impotentem, Nie poinformował mnie o tym wcześniej, więc czuję się przez niego oszukana. |
Z tego wynika, że mieliście dłuższą przerwę w uprawianiu seksu.
Poza tym są różne przyczyny impotencji. Nie wiemy ile macie lat, i co jest przyczyną.
Najlepiej idźcie do seksuologa na rozmowę. | |
| |
 |
BASF 
Wiek: 49 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Sro 27 Maj, 2009 |
|
| | Zdecydowanie lekarz. Impotencję w XXI wieku się leczy. | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
| |