Czerwone plamki.. | Autor | Wiadomość | MarioBrother Dołączył: 25 Maj 2009 Posty: 2 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pon 25 Maj, 2009 Czerwone plamki.. |
|
| Witam na forum ogółem.
Mam taki oto problem.
Ok 2-3 tygodnie temu zauważyłem na lewej częsci żołędzi jakies czerwone plamki, usytuowane po lewej czesci, na boku .
Nie stwierdziłem żądnego swędzenia, pieczenia, żadnych podejrzanych zapachów no słowem...NIC, tylko wizuale nie bardzo. Plamki są wielkosci max 1mm, podczas wszwodu ich nei widac, jak dotykam to zadnych dodatkowych "wrażeń" no po prostu są i tyle. dodatkowo jest jedna taka jakby biała , choć tez nie wyglada jakos specjalnie strasznie, tez cos ok 1mm,
Od piątku stosuje Clotrimazolum tak profilaktycznie, fakt plamki jakby stały się mniej czerwone.
Jesli chodzi o seks, od 2 miesięcy z jedną partnerką, i raczej rzadko.
Powiedzcie czym to moze byc spowodowane i co to jest? O higienę dbam (fakt faktem, pare razy zdarzało się zasnąc po stosunku i nie umyć "fajki" , podejrzewam że może to byc zwiazek z odrostami po goleniu bo czesto zdarza mi sie że sie ociera, bądź też mydełko za mocne używam.
ps. przez 2-3 tyg zadnych zmian w zwiakzu z plamkami nie było i nadal nie ma
Pozdrawiam i z gory dziękuję. | | | |  | Znachorek Dołączył: 18 Maj 2009 Posty: 59 Skąd: Tarnobrzeg | Wysłany: Pon 25 Maj, 2009 |
|
| Hmmm moze to jakies uczulenie od mydla, sprobuj zmienic mydlo, ja np. myje mydlem w plynie, wygodnie i przyjemnie. Clotrimazolum to dobry lek, uzywaj go, wiele razy mi juz pomogl. Nie wiem co to jeszcze moze byc.. zobaczymy co powiedza na to inni uzytkownicy | | | |  | MarioBrother Dołączył: 25 Maj 2009 Posty: 2 Skąd: Warszawa | Wysłany: Sro 27 Maj, 2009 |
|
| Plamki powoli znikają po boku żołędzi, natomiast wczoraj zauważyłem, że po stosunku stają sie one bardziej widoczne, i czerwone, i doszła jedna plamka na czubku żołędzi nad samym ujściem cewki, ale też zadnych objawów, żadnej ropy, smrodku, pieczenia swędzenia. oczywiscie po czasie wszystko wróciło do normy, posmarowałem Clotrimazolum i czekam dalej. | | | |  | penis.com.pl | |  | wielka.woda Dołączył: 13 Maj 2009 Posty: 2 Skąd: Polska | Wysłany: Czw 28 Maj, 2009 |
|
| Jak sie tak bedziesz Mario sam leczyl, i sie cieszyl ze jeszcze sprzet Ci nieodpadl i funkcjonuje, to do nastepnej niedzieli palmowej zuzyjesz skrzynke clotrimazolu, kase zmarnujesz, ale z rachunkow (bo liczyl kropki bedziesz) sie podszkolisz. Gdyby clotrimazol mial Ci na cokolwiek pomoc, to juz dawno pomoglby. Mozesz miec jakies zakazenie grzybicze,ale rownie dobrze i bakteryjne. Mozesz miec zapalenie prostaty, cewki moczowej, whatever. W wwie znajdziesz z pare setek urologow, wybierz takiego ktory ma dobre opinie i nie trac czasu na chorobe. Im dluzej bedziesz ja pielegnowal, tym dluzej bedziesz z niej wychodzil, bo to, co teraz np jest tylko bakteryjnym zapaleniem pracia, za chwile stanie sie bakteryjnym zapaleniem prostaty, a z bakteryjnego zapalenia prostaty niektorzy wychodza w 3 tyg po celowanym leczeniu, jesli sie odwaza i pojda w koncu do lekarza, i to takiego prawdziwego,co zleci np posiew a nie da antybiotyki na slepo, ktore co najwyzej telepatycznie wylecza sasiadowi pryszcz za uchem. A inni lecza sie latami i nic. Powodzenia | | | |  | | Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
| Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|