co o tym sadzicie? |
Autor | Wiadomość |
wolfgang1234 Wiek: 33 Dołączył: 11 Maj 2009 Posty: 2 Skąd: Brzozów | Wysłany: Pon 11 Maj, 2009 co o tym sadzicie? |
|
| Witam
mam taki problem (w sumie nie wiem od czego zaczac). Przegladajac kilka tematow doszedlem do wniosku ze mam ten sam problem z wedzidelkiem gdyz w stanie wolnym bez problemu zsune je za glowke bywa ze we wzwodzie tez podciagne i nic ale bywa ze urosnie do maksymalnego napiecia i mam problem ze sciagnieciem gdyz w polowie drogi nie jestem w stanie nic juz z tym zrobic.
Prosze o wasza wypowiedz co powinienem zrobic gdyz robi sie to coraz uporczywsze.
Dzieki | |
| |
 |
BASF 
Wiek: 49 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Pon 11 Maj, 2009 |
|
| Chodzi Ci o napletek czy wędzidełko i sprecyzuj o co chodzi "w połowie drogi" Gdzie u Ciebie ta połowa drogi? | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
wolfgang1234 Wiek: 33 Dołączył: 11 Maj 2009 Posty: 2 Skąd: Brzozów | Wysłany: Pon 11 Maj, 2009 |
|
| bo ja wiem jak to sie nazywa jak sciagam to ta cala skorka wejdzie na polowe glowki i tyle z kazda proba odczuwam bol
sory za malo sprecyzowana wypowiedz | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
BASF 
Wiek: 49 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Pon 11 Maj, 2009 |
|
| No to nie chodzi Ci o wędzidełko tylko o napletek
Proponuję zapoznać się z tym działem. Tam jest odpowiedź na Twoje pytanie. Troszeczkę samodzielności
http://www.penis.com.pl/forum/viewforum.php?f=16
Powodzenia. | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
|