Brązowa plamka... [foto] :/ |
Autor | Wiadomość |
ice2000 Wiek: 32 Dołączył: 09 Maj 2009 Posty: 4 Skąd: Wrocław | Wysłany: Sob 09 Maj, 2009 Brązowa plamka... [foto] :/ |
|
| Witam serdecznie. Mam 16lat i już od dłuższego czasu zastanawiam się co mi jest ale jakoś nie wnikałem w to zbyt głęboko. Ostatnio zacząłem się tym coraz bardziej interesować, gdyż nie chce mieć później żadnych przykrych niespodzianek po stosunku z płcią przeciwną Mianowicie... Od małego ( poniżej 10 roku życia ) mam na penisie brązową plamkę. Nie swędzi, nie boli ani nie szczypie. Po prostu jakby przebarwienie skóry i tak do tej pory to traktuje. Chcę jednak was zapytać o zdanie i poznać wasze opinie. Jeżeli są jakieś maście na tego typu "dolegliwości" (jeżeli można to tak nazwać) to proszę was abyście mi powiedzieli. Od razu pobiegnę do apteki Niżej zamieszczam foto i od razu przepraszam, że nie jest zbyt dobrej jakości ale innego aparatu nie posiadam ( robione komórką):
http://img11.imageshack.us/img11/5787/sssssgda.jpg
Czekam na pomoc z waszej strony. Pozdrawiam | |
| |
 |
3tom Dołączył: 11 Lut 2009 Posty: 518 Skąd: polska | Wysłany: Sob 09 Maj, 2009 |
|
| Masz taka urodę. | |
| |
 |
ice2000 Wiek: 32 Dołączył: 09 Maj 2009 Posty: 4 Skąd: Wrocław | Wysłany: Sob 09 Maj, 2009 |
|
| 3tom napisał/a: | Masz taka urodę. |
Mógłbyś to trochę bardziej rozwinąć? Ja pytam się poważnie czy to jest jakaś objawa której powinienem się jak najszybciej pozbyć czy to nic powarznego (coś w rodzaju znamia / przebarwienia)
Czekam na odp | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
randy Dołączył: 08 Sty 2007 Posty: 406 Skąd: Wrocław | Wysłany: Sob 09 Maj, 2009 |
|
| ice2000 napisał/a: | 3tom napisał/a: | Masz taka urodę. |
czy to nic powarznego (coś w rodzaju znamia / przebarwienia) |
Dokładnie tak. Nie masz się czym przejmować.
Pozdro! | |
| |
 |
ice2000 Wiek: 32 Dołączył: 09 Maj 2009 Posty: 4 Skąd: Wrocław | Wysłany: Sob 09 Maj, 2009 |
|
| Dzięki wielkie za pomoc Problem rozwiązany
[ Dodano: Sob 09 Maj, 2009 ]
Aha skoro już tutaj napisałem to jeszcze się zapytam czy da się to jakoś "usunąć" jakąś maścią czy czymś czy zostanie tak już do końca życia? | |
| |
 |
randy Dołączył: 08 Sty 2007 Posty: 406 Skąd: Wrocław | Wysłany: Sob 09 Maj, 2009 |
|
| Raczej zostanie ale czy to Ci w czymkolwiek przeszkadza Mały ma przede wszystkim dobrze pracować , a że czasem nie wygląda idealnie, to cóż . W życiu są ważniejsze problemy niż pieprzyk czy plamka, którą i tak niewiele osób będzie widziało . | |
| |
 |
|
| hehe no fakt Ok dzieki jeszcze raz za pomoc Pozdrawiam | |
| |
 |
|