Bakterie ? |
Autor | Wiadomość |
Skywalker89 Wiek: 36 Dołączył: 02 Maj 2009 Posty: 4 Skąd: Wawa | Wysłany: Nie 03 Maj, 2009 Bakterie ? |
|
| Witam.
Mam taki problem - nie umiem go zdiagnozować, więc proszę o radę doświadczonych forumowiczów, otóż;
Na napletku pojawiły się u mnie białe kropeczki - są blisko siebie, w okół napletka, rozmieszczone nieregularnie. Przypominają (kolonie?) bakterii albo jakiś jaj, nie wiem za bardzo jak to określić.
Nie wywołuje to bólu, nie ma żadnych ropnych wydzielin. Wykluczony jest w tym przypadku przeniesienie przez kontakt płciowy.
Czy ktoś się orientuje co to może być ? Jak temu zaradzić/co stosować ?
Ponad to, mam małe zaczerwienienie przy ujściu cewki moczowej. Tutaj przy dotykaniu niestety troszkę boli. Czy można na to zastosować jakąś maść etc. ?
Gdyby tego było mało, mój żołądź jest nieco wrażliwy na dotyk - czuć lekki dyskomfort, czy temu można jakoś zaradzić, czy to z czasem mija ?
Liczę na Waszą pomoc.
Pozdrawiam
P.S. Czytałem różne tematy, ale nie mogłem trafić na podobny przypadek. Opcja szukaj nie przyniosła efektu. | |
| |
 |
BASF 
Wiek: 49 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Nie 03 Maj, 2009 |
|
| Wrażliwy żołądź jest normalnym zjawiskiem gdy często jest on zakryty napletkiem.
Co do tych "kropeczek" łatwiej byłobo gdybyś wstawił fotę. Jak na chwilę obecną z opisu wynika, że mogą to być perlaki. Nic się z nimi nie robi. Bywa, że znikają w pewniej części lub się powiększaję lub ich ilość się zwiększa. Niczemu to nie szkodzi poza wyglądem estetyczny. Większość populacji mężczyzn to ma.
Co to zaczerwienienia to może to być jakieś zapalenia. Rivanol powinien zaradzić. | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
Skywalker89 Wiek: 36 Dołączył: 02 Maj 2009 Posty: 4 Skąd: Wawa | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
andrzejgadar Dołączył: 23 Sty 2009 Posty: 411 Skąd: SRC | Wysłany: Wto 22 Wrz, 2009 |
|
| stulejka? | _________________ Problem? Pisz na gg: 8259970
Pozdro | |
| |
 |
Skywalker89 Wiek: 36 Dołączył: 02 Maj 2009 Posty: 4 Skąd: Wawa | Wysłany: Wto 22 Wrz, 2009 |
|
| Nie, chodzi mi o białe kropeczki... | |
| |
 |
andrzejgadar Dołączył: 23 Sty 2009 Posty: 411 Skąd: SRC | Wysłany: Wto 22 Wrz, 2009 |
|
| 1 link jest zrąbany a zdjecie 2 jest dosyć niewyraźne. Włącz w aparacie funcję makro..
No a jak masz stulejkę (a tak mi to na tym zdjęciu wygląda) to mogą to byc jakieś zrosty. | _________________ Problem? Pisz na gg: 8259970
Pozdro | |
| |
 |
Skywalker89 Wiek: 36 Dołączył: 02 Maj 2009 Posty: 4 Skąd: Wawa | |
| |
 |
|