Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Golenie!
Autor Wiadomość
Warkastrong 

Wysłany: Nie 12 Kwi, 2009   Golenie!

Witam,

moze kazdy zaraz napisze ze temat byl poruszany tysiace a nawet miliony razy, ale mam prosbe o bardziej szczwgolowe opisanie golenia.

Kazdy pisze ze przycina na 2, 3 cm.OK. Ale co z owlosieniem na penisie?? Nikt nie ma?? Kazdy jest gladki jak niemowlak? Chodzi o to ze na niektorych penisachjest owlosienie, niekoniecznie na calym,ale np do polowy.

I co wtedy? jak sobiez tym radzicie? JEsli jest caly owlosiony, nawet w jakies 30-40 wloskow, to co z tym? Zostawiacie? Golicie?

PS.Sa opisy o goleniu pianka, depilacja kremem, ale czy to nie przeszkadza panienkom podczas ich odrastania?Przeciez nie umawiamy sie na sex, zeby 5 minut przed ogolic sie?

Wiec jak to jest?

Pozdr.

Kakadu181 

Wysłany: Nie 12 Kwi, 2009   

http://www.penis.com.pl/forum/viewtopic.php?t=5106
(złożyłem temat pare godzin przed tobą ;p)

No ale moim zdaniem (jak już pisałem w w/w temacie) Włosy łonowe należy golić a przynajmniej skracać lub stylizować...

Jeśli chcesz golić to najlepiej:
(jeśli robisz to pierwszy raz i masz takie możliwości):
Użyj maszynki elektrycznej i na sucho zgól z włosem ( z góry na dół)... skóra przyzwyczaja się do golenia... Następne golenie już normalnie na mokro.
C.d jąder: To od razu na mokro... naciągnij skóre i gól :) Wiem, że pewnie będzie strach typu... a jak się zatne to nie przerwe? Nie bój się. Właśnie w tym miejscu jest mniejsza szansa zacięcia niż np pod pachą lub w innym miejscu na ciele...

:)

[ Dodano: Nie 12 Kwi, 2009 ]
C.d owłosienia na samym penisie to tnij małymi nożyczkami... tylko ostrożnie :D Tak jak ja :)

Seba081 

Wysłany: Nie 12 Kwi, 2009   

Ja jajka i penisa ogoliłem a łonowe przycinam, najlepsza jest do tego maszynka elektryczna.

penis.com.pl
bathmate
Kornik93 

Wysłany: Pon 13 Kwi, 2009   

Ja gole zwykłą maszynką (jednorazówką) wszystko lub czasem tylko skracam :)

Odpowiedz do tematu