Znowu.. Uczulenie ? |
Autor | Wiadomość |
XTest 
Dołączył: 11 Mar 2008 Posty: 21 Skąd: Mam Wiedziec | Wysłany: Sro 08 Kwi, 2009 Znowu.. Uczulenie ? |
|
| A Wiec tak.. około rok temu pisałem już o tym lecz problem się powtórzył. Miałem zapalenie ucha, brałem antybiotyk (Augumentin) i pojawila mi się dziwna, swędząca i boląca wysypka na napletku oraz żołędzi + Pęcherzyki, obrzęk itp. Teraz problem sie pojawia.. znowu zapalenie ucha.. (Zdarza mi się co jakiś czas) lecz teraz problem jest troszke inny ponieważ do dziś nie brałem żadnych leków. A wysypkę i obrzęk mam od wczoraj. Czy to możliwe, że bakterie (Bakteryjne zapalenie ucha) które wywołały zapalenie w jakiś sposób oddziałują na mojego Szefa ? Bądź co bądź zapalenie ucha to nic innego jak zapalenie "skóry" w uchu..
Czekam na odpowiedź .. | |
| |
 |
3tom Dołączył: 11 Lut 2009 Posty: 518 Skąd: polska | Wysłany: Sro 08 Kwi, 2009 |
|
| Zapalenie ucha zewnętrznego najczęściej wywołuje wirus opryszczki. U Ciebie prawdopodobnie przy zapaleniu ucha występuje także opryszczka narządów płciowych. Objawy które występują na Twoim penisie wskazują na opryszczkę. Ale najlepiej spytaj się lekarza czy u Ciebie tak jest. | |
| |
 |
XTest 
Dołączył: 11 Mar 2008 Posty: 21 Skąd: Mam Wiedziec | Wysłany: Pią 10 Kwi, 2009 |
|
| Następny problem.. skóra.. Dodaje fotki.. sorka za jakość.. aparat mam zepsuty to komórką robiłem
Jak widać jest spuchnięty.. swędzi.. czasami boli.. Może jakaś maść? Cokolwiek
Licze na pomoc | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
3tom Dołączył: 11 Lut 2009 Posty: 518 Skąd: polska | Wysłany: Pią 10 Kwi, 2009 |
|
| Przemywaj Rivanolem. | |
| |
 |
andrzejgadar Dołączył: 23 Sty 2009 Posty: 411 Skąd: SRC | Wysłany: Pią 10 Kwi, 2009 |
|
| Jak zaawansowana drożdżyca to wygląda.
crotlimazolum
vit. B compositum
A najlepiej to się do lekarza wybrać. | _________________ Problem? Pisz na gg: 8259970
Pozdro | |
| |
 |
panasonic74 [Usunięty] | Wysłany: Sob 11 Kwi, 2009 |
|
| kiedy występuje ból? przy dotykaniu czy ciagle? przy myciu? co z pęcherzami? znikaja czy sa ciągle? jakie koloery tego masz> jadnakowy na całej zmianie czy rózne? | |
| |
 |
|