Ból penisa |
Autor | Wiadomość |
Karolek_19 Dołączył: 06 Kwi 2009 Posty: 1 Skąd: z Polski | Wysłany: Pon 06 Kwi, 2009 Ból penisa |
|
| Witam
Zwracam się do was z pytaniem od kilku dni od czubka żołędzia przez cała długość penisa dokucza mi ból nie jest on strasznie mocny ale momentami uciążliwy najbardziej dokucza mi on przy wiązadełku. Nie mam problemów z oddawaniem moczu tzn. zdarzają mi się momenty w których czuje pieczenie. Masturbuje się od 3 lat niezbyt intensywnie ale jednak. Czy jest to coś groźnego czy mogę dalej się masturbować czy jednak radzicie zrobić sobie przerwę? z gory dzięki za pomoc... | |
| |
 |
3tom Dołączył: 11 Lut 2009 Posty: 518 Skąd: polska | Wysłany: Pon 06 Kwi, 2009 |
|
| Niezbyt intensywnie tzn. ile?
Pieczenie przy oddawaniu moczu występuje np. przy przeziębieniu.
Zrób sobie przerwe, zobaczysz czy bóle ustaną. | |
| |
 |
biesz Wiek: 46 Dołączył: 15 Lut 2009 Posty: 5 Skąd: Krakow | Wysłany: Sob 18 Kwi, 2009 |
|
| Gdzie ten bol? W srodku penisa czy raczej z zewnatrz? Jesli w srodku to wystarczy wizyta u lekarza. Dostaniesz antybiotyk na 10 dni i bedzie po problemie. Jesli miales przypadkowe kontakty seksualne niezbedne beda dodatkowe badania krwi, moczu i byc moze wymazu z cewki moczowej. Stawiam, ze masz zapalenie drog moczowych. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
|