Dla tych którzy mają problem! |
Autor | Wiadomość |
laser231 Dołączył: 02 Kwi 2009 Posty: 2 Skąd: dokąd | Wysłany: Czw 02 Kwi, 2009 Dla tych którzy mają problem! |
|
| Nie wiem czy na forum już było, ale mam radę dla tych osób którzy nie mogą naciągnąć stulejki do końca.
Kiedyś miałem właśnie taki problem i nie mogłem naciągnąć napletka do końca, więc pomyślałem że jakoś rozciągnę sam.
Więc zacznę opowiadać co i jak.
Kiedy wszedłem do wanny, naciągałem napletek jak się dało (bez bólu) i zacząłem się kąpać (oczywiście z rozsuniętym napletkiem) i tak ze 20min. kiedy skończyłem się kąpać spróbowałem rozsunąć go do końca. i efekt był po pierwszym dniu! ucieszyłem się że już nie będę miał problemy z rozsuwaniem go. jak widać nie musiałem czekać bo z rozsuniętym napletkiem umyłem ciało czyli zrobiłem czynność jak zawsze a stulejka sama dostosowała się do rozmiarów która powinna mieć
Myślę że pomogłem trochę lub w jakiś sposób dałem do myślenia komuś kto myślał że nic się już nie da z tym zrobić. | |
| |
 |
Seba081 Wiek: 44 Dołączył: 16 Lut 2009 Posty: 305 Skąd: Katowice | Wysłany: Sob 04 Kwi, 2009 |
|
| To nie do końca dobry pomysł, oczywiście jak ma się mała stulejkę to można spróbować
ale w moim przypadku to nie pomogło a wręcz pogłębiło problem.
Napletek popękał a później zrobiły się blizny które jeszcze zwężyły napletek.
PS. Zabieg wcale taki straszny nie jest | |
| |
 |
pawel66 Wiek: 36 Dołączył: 17 Kwi 2009 Posty: 2 Skąd: lublin | Wysłany: Pią 17 Kwi, 2009 |
|
| ja robiłem podobnie tylko aby się napletek rozciągna to zostawiałem puźniej go z naciągniętym nosiłem, jak popęka to mim zdaniem niemożna zdejmować bo zarośnie jaki mały mi sie własnie tak zrobiło i trzeba było 2 raz do tego podchodzić | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
|