Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Dla tych którzy mają problem!
Autor Wiadomość
laser231 

Wysłany: Czw 02 Kwi, 2009   Dla tych którzy mają problem!

Nie wiem czy na forum już było, ale mam radę dla tych osób którzy nie mogą naciągnąć stulejki do końca.

Kiedyś miałem właśnie taki problem i nie mogłem naciągnąć napletka do końca, więc pomyślałem że jakoś rozciągnę sam.

Więc zacznę opowiadać co i jak.

Kiedy wszedłem do wanny, naciągałem napletek jak się dało (bez bólu) i zacząłem się kąpać (oczywiście z rozsuniętym napletkiem) i tak ze 20min. kiedy skończyłem się kąpać spróbowałem rozsunąć go do końca. i efekt był po pierwszym dniu! ucieszyłem się że już nie będę miał problemy z rozsuwaniem go. jak widać nie musiałem czekać bo z rozsuniętym napletkiem umyłem ciało czyli zrobiłem czynność jak zawsze a stulejka sama dostosowała się do rozmiarów która powinna mieć

Myślę że pomogłem trochę lub w jakiś sposób dałem do myślenia komuś kto myślał że nic się już nie da z tym zrobić. :)

Seba081 

Wysłany: Sob 04 Kwi, 2009   

To nie do końca dobry pomysł, oczywiście jak ma się mała stulejkę to można spróbować
ale w moim przypadku to nie pomogło a wręcz pogłębiło problem.
Napletek popękał a później zrobiły się blizny które jeszcze zwężyły napletek.

PS. Zabieg wcale taki straszny nie jest :)

pawel66 

Wysłany: Pią 17 Kwi, 2009   

ja robiłem podobnie tylko aby się napletek rozciągna to zostawiałem puźniej go z naciągniętym nosiłem, jak popęka to mim zdaniem niemożna zdejmować bo zarośnie jaki mały mi sie własnie tak zrobiło i trzeba było 2 raz do tego podchodzić

penis.com.pl
penilarge krem
Odpowiedz do tematu