Co jest? co z tym zrobic? |
Autor | Wiadomość |
looser20 Dołączył: 18 Mar 2009 Posty: 2 Skąd: Polska | Wysłany: Sro 18 Mar, 2009 Co jest? co z tym zrobic? |
|
| kuniec, duza pomoc! | | |
| |
 |
andrzejgadar Dołączył: 23 Sty 2009 Posty: 411 Skąd: SRC | Wysłany: Sro 18 Mar, 2009 |
|
| Hmm. Ja też zawsze miałem wacka z tym że chyba trochę wcześniej niż ty zacząłem sie nim interesować.
Powiedz proszę o co Ci chodzi? bo chyba nie o to, że odkryłeś w wieku 15 lat że masz coś innego niż dziewczynki. | _________________ Problem? Pisz na gg: 8259970
Pozdro | |
| |
 |
looser20 Dołączył: 18 Mar 2009 Posty: 2 Skąd: Polska | Wysłany: Sro 18 Mar, 2009 |
|
| ale spokojnie, masz fote wiec nie mecze sie w opisywanie, dziwnie sie skora zawija, nie wiem dlaczego tak... chce miec pewnosc czy mi nic nie jest? nie bylo by Ci tak to smiechu jakbys Ty mial problem.. Jarasz sie ze napiszesz ze mam cos innego niz dziewczynki? | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
guciozal Wiek: 31 Dołączył: 02 Mar 2009 Posty: 75 Skąd: Polska | Wysłany: Sro 18 Mar, 2009 |
|
| Ale gdzie ci się zwija? Poza tym o co tu chodzi, że ci niżej skóra nie chce zejść, że coś ciśnie czy jak ? Bo nic to nie wyjaśnia | |
| |
 |
andrzejgadar Dołączył: 23 Sty 2009 Posty: 411 Skąd: SRC | Wysłany: Sro 18 Mar, 2009 |
|
| No to pisz o co Ci chodzi. Bo jednym się wydaje że mają kropki, inni zauważyli że mają ciemniejszy pasek od wacka po odbyt i mamy zgadywać z czym Ty masz problem?
Daj zdjęcie w pełnym wzwodzie to cos sie wymysli. | _________________ Problem? Pisz na gg: 8259970
Pozdro | |
| |
 |
|