| Po co coś takiego? |
| Autor | Wiadomość |
zizior Dołączył: 05 Gru 2006 Posty: 11 | Wysłany: Wto 17 Mar, 2009 Po co coś takiego? |
|
| Po co coś takiego się robi jak na tych fotkach?
Po co tak się robi z "ptaszkiem" Może ja o czymś nie wiem? To sprawia większą przyjemnośc czy jak? Oświećcie mnie. | |
| |
 |
3tom Dołączył: 11 Lut 2009 Posty: 518 Skąd: polska | Wysłany: Wto 17 Mar, 2009 |
|
| Te pierścienie na penisie są po to, aby dłużej utrzymać wzwód, albo półwzwód. Krew ma utrudniony odpływ i przez to dłużej stoi. Starsi faceci jak idą na plażę nudystów to zakładają taki pierścień, żeby im nie wisiał jak flak.
A to na jajkach to jest taki naciągacz do rozciągania skóry. Niektórzy chcą, żeby jajka wisiały nisko, żeby wyglądało, że mają duże jaja. | |
| |
 |
andrzejgadar Dołączył: 23 Sty 2009 Posty: 411 Skąd: SRC | Wysłany: Wto 17 Mar, 2009 |
|
| O pierścieniu na ptaka masz tu: http://www.penis.com.pl/f...t=pier%B6cie%F1
A na mosznę się zakłada takie cuś, żeby przedłużyć orgazm. Ale równie dobrze może Ci przyjaciółka jajka potrzymać | _________________ Problem? Pisz na gg: 8259970
Pozdro | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
zizior Dołączył: 05 Gru 2006 Posty: 11 | Wysłany: Pią 20 Mar, 2009 |
|
| | Dzięki za odpowiedz. To co jesli mi jakas laska potrzyma jajka podczas orgazmu albo jakoś ugniecie bedę go dłużej przeżywał? I takie cuś ma niby do tego służyć? | |
| |
 |
| |