Problem? |
Autor | Wiadomość |
popolz Dołączył: 06 Mar 2009 Posty: 3 Skąd: Wrocław | Wysłany: Pią 06 Mar, 2009 Problem? |
|
| Siema mam taki problem z moim małym jak na tej stronie pkt CI8
http://www.newforeskin.biz/CI/CIchart.htm
Czyli jak mi staje nie mogę odkryć całego grzybka jak ciągnę skore do siebie to boli ... .
Czy tu stuleja ? .
proszę o szybka odp . | |
| |
 |
BASF 
Wiek: 48 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Pią 06 Mar, 2009 |
|
| Możliwe. | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
3tom Dołączył: 11 Lut 2009 Posty: 518 Skąd: polska | Wysłany: Pią 06 Mar, 2009 |
|
| Tak to jest stulejka. Stulejka jest zawsze kiedy nie można ściągnąć napletka.
Jeśli jesteś bardzo młody i dopiero zacząłeś ściągać napletek to może się rozciągnie????
Najlepiej idź od razu do urologa. Nie ma co czekać, to nie boli. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
BASF 
Wiek: 48 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | |
| |
 |
popolz Dołączył: 06 Mar 2009 Posty: 3 Skąd: Wrocław | Wysłany: Pią 06 Mar, 2009 |
|
| Tak cos podobnego do tego obrazka (tylko że mogę więcej skory obciągnąć) no nic wielkie dzięki .
Mam 18 lat jutro po powiem otym rodzicom a w tyg jak znajdzie sie czas to pojde do urologa .
Dziękuje jeszcze raz pozdrawiam . | |
| |
 |
BASF 
Wiek: 48 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Pią 06 Mar, 2009 |
|
| Zanim pójdziesz do urologa do musisz iść do lekarza rodzinnego po skierowanie. Chyba, że idziesz prywatnie. | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
3tom Dołączył: 11 Lut 2009 Posty: 518 Skąd: polska | Wysłany: Pią 06 Mar, 2009 |
|
| Jak masz 18 lat to już sam możesz chodzić do lekarzy. | |
| |
 |
popolz Dołączył: 06 Mar 2009 Posty: 3 Skąd: Wrocław | Wysłany: Pią 06 Mar, 2009 |
|
| Cytat: | Zanim pójdziesz do urologa do musisz iść do lekarza rodzinnego po skierowanie. Chyba, że idziesz prywatnie. |
Tak pójdę raczej do prywatnego bo pracuje pod moimi nogami czyli piętro niżej ;] zresztą zobaczy się .
Cytat: | Jak masz 18 lat to już sam możesz chodzić do lekarzy. |
Wiem i sam pójdę tylko powiem rodzicom ocb żeby wiedzieli na co umarłem ^^. | |
| |
 |
|