Zbyt duże owłosienie |
Autor | Wiadomość |
Gizi15 
Wiek: 29 Dołączył: 05 Mar 2009 Posty: 42 Skąd: Poland | Wysłany: Czw 05 Mar, 2009 Zbyt duże owłosienie |
|
| ... | | |
| |
 |
3tom Dołączył: 11 Lut 2009 Posty: 518 Skąd: polska | Wysłany: Czw 05 Mar, 2009 |
|
| To zależy. Niektóre wolą jak chłopak się depiluje, a innym owłosienie nie przeszkadza.
Wg. mnie na depilację masz jeszcze czas. Koledzy chyba Tobie zazdroszczą, bo wyglądasz wśród nich jak mężczyzna. | |
| |
 |
SweetestGirl 
Wiek: 39 Dołączyła: 28 Lut 2009 Posty: 42 Skąd: Bieruń | Wysłany: Czw 05 Mar, 2009 |
|
| nie znoszę jak facet robi z siebie c.....ę ! Facet ma być facetem a nie jakimś pudelkiem francuskim. Za niedługo to kobiety będą włosy zapuszczać w KAŻDYM miejscu, a faceci będą paznokcie malować LITOŚCI!! | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
andrzejgadar Dołączył: 23 Sty 2009 Posty: 411 Skąd: SRC | Wysłany: Czw 05 Mar, 2009 |
|
| No ja jestem za skracaniem. Jakoś mi taki busz nie za bardzo estetycznie wygląda... No ale nie powiem, niekiedy wygolenie na 0 też wygląda... dziwnie | _________________ Problem? Pisz na gg: 8259970
Pozdro | |
| |
 |
randy Dołączył: 08 Sty 2007 Posty: 406 Skąd: Wrocław | Wysłany: Czw 05 Mar, 2009 |
|
| Myślę, że nie powinieneś się jeszcze golić. Jak Ci to bardzo przeszkadza możesz ewentualnie przyciąć włosy łonowe.
W swojej wypowiedzi nie sprecyzowałeś, o goleniu której części ciała myślisz. Jeżeli mówisz o nogach (bo czy włosy łonowe tak często oglądają?) - odpuść sobie. Podejrzewam, że dopiero wówczas koledzy mieli by polewkę | |
| |
 |
khayl Dołączył: 31 Gru 2006 Posty: 2 | Wysłany: Pią 24 Lip, 2009 |
|
| Uwierz mi, że nie jest źle ja w twoim wieku miałem włosy wszędzie ;d, brzuch czarny, klata i troche na plecach, także nie jest u ciebie źle ;p | |
| |
 |
3tom Dołączył: 11 Lut 2009 Posty: 518 Skąd: polska | Wysłany: Pią 24 Lip, 2009 |
|
| khayl napisał/a: | ja w twoim wieku miałem włosy wszędzie |
A u mnie jest odwrotnie. Z wiekiem włosów mi przybywa. | |
| |
 |
|