zzzzzzz |
Autor | Wiadomość |
Tracid 
Dołączył: 25 Lut 2009 Posty: 14 Skąd: OoOoO | Wysłany: Sro 25 Lut, 2009 zzzzzzz |
|
| ffffffffffffffffffff | | |
| |
 |
andrzejgadar Dołączył: 23 Sty 2009 Posty: 411 Skąd: SRC | Wysłany: Sro 25 Lut, 2009 |
|
| No w wieku 12 lat powinien być juz napletek odklejony od żołądzia. Więc pewnie stulejka.
2> od masturbacji krzywi się penis (nawet do tego stopnia, że partnerkę będziesz mógł bokiem dugać) a poza tym rosną włosy miedzy palcami co też niezbyt estetycznie wygląda. | _________________ Problem? Pisz na gg: 8259970
Pozdro | |
| |
 |
daaro2006 Dołączył: 29 Wrz 2006 Posty: 9 Skąd: net | Wysłany: Czw 26 Lut, 2009 |
|
| Widzę andrzejgadar, że masz gotowe odpowiedzi na każdy problem. Szkoda, że polewasz z młodych chłopców, dla których te z pozoru śmieszne pytania mogą stanowić nie lada problem. Po Twojej niedojrzałości emocjonalnej wnioskuję, że masz już pewnie z 17 lat i uważasz, że wszystko wiesz. Troszkę to smutne, ponieważ któryś z młodych może potraktować Twoje wypowiedzi serio.
Tracid Przy żołędziu nie ma żadnych nitek, które trzeba zrywać i sam nic z tym nie zrobisz. Masz po prostu pewnie stulejkę. Powiedz o tym ojcu i idźcie z tym szybko do urologa. Im szybciej się z tym uporacie tym lepiej.
Tracid napisał/a: | [ Dodano: Sro 25 Lut, 2009 ]
I do tego mam pytanie czy od masturbacji skrzywi sie penis? |
Nie to nie prawda. Tak samo jak nie rosną włosy na rękach i się nie ślepnie | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Tracid 
Dołączył: 25 Lut 2009 Posty: 14 Skąd: OoOoO | Wysłany: Czw 26 Lut, 2009 |
|
| sssssssssssssss | | |
| |
 |
Seba081 Wiek: 44 Dołączył: 16 Lut 2009 Posty: 305 Skąd: Katowice | Wysłany: Czw 26 Lut, 2009 |
|
| Tracid, potrafisz ściągnąć napletek podczas wzwodu?
Jeśli tak to nie ma stulejki, często ma się za krótkie wędzidełko, na to tez jest zabieg.
Wędzidełko to żyłka u dołu penisa która łączy żołądź z napletkiem. | |
| |
 |
Tracid 
Dołączył: 25 Lut 2009 Posty: 14 Skąd: OoOoO | Wysłany: Czw 26 Lut, 2009 |
|
| wwwwws | | |
| |
 |
andrzejgadar Dołączył: 23 Sty 2009 Posty: 411 Skąd: SRC | Wysłany: Czw 26 Lut, 2009 |
|
| daaro2006, tak. mam 12 lat i warkoczyki a odpowiedzi przepisuję z mojej ulubionej gazety bravo girl oraz z koffanego blogaska mojej koleżanki.
Rozumiem, że nie wiesz co to ironia...
Tracid, samemu to możesz sobie co najwyżej wędzidełko naderwać. | _________________ Problem? Pisz na gg: 8259970
Pozdro | |
| |
 |
daaro2006 Dołączył: 29 Wrz 2006 Posty: 9 Skąd: net | Wysłany: Czw 26 Lut, 2009 |
|
| andrzejgadar Upewniłeś mnie tylko w tym, co podejrzewałem . Ironia ironią ale czasem za bardzo im jedziesz. Czasem przesadzasz ze złośliwością.
Tracid Na przyszłość powinieneś precyzyjniej opisywać problem.
Co do wędzidełka to andrzejgadar ma rację, samemu możesz je sobie tylko zerwać i będzie potrzebne szycie, ponieważ wędzidełko raz zerwane bez szycia ma tendencję do ciągłego zrywania.
A reakcja Twojego ojca raczej była dla mnie beztroska, krótko mówiąc po prostu Cię zbył. I nie gniewaj się ale takie jest moje zdanie na ten temat.
Powodzenia | |
| |
 |
Tracid 
Dołączył: 25 Lut 2009 Posty: 14 Skąd: OoOoO | Wysłany: Pią 27 Lut, 2009 |
|
| edqzsfffffffffffffs | | |
| |
 |
Seba081 Wiek: 44 Dołączył: 16 Lut 2009 Posty: 305 Skąd: Katowice | Wysłany: Pią 27 Lut, 2009 |
|
| Tracid, jak masz 12 lat to wędzidełko może poczekać, ale za nim zaczniesz współżyć z kobieta to zrób zabieg. | |
| |
 |
|