jakies krostki, pomocy, szyyyybko !! +zdjecie |
Autor | Wiadomość |
pesent1990 Dołączył: 19 Lut 2009 Posty: 11 Skąd: Ruda śl. | Wysłany: Czw 19 Lut, 2009 jakies krostki, pomocy, szyyyybko !! +zdjecie |
|
| nie wiem czy to normalne, czy jest to jakas choroba, mam takie jakby krostki u podstawy, po bokach, oraz pod spodem penisa. Czy to są miejsca, gdzie mają wyrosnąc włosy( cos takiego wyczytałem na tej stronie) czy też cos innego...?
Nie wiem od kiedy to mam, ale wydaje mi sie ze mniejwiecej od czasu dojrzewania...
Odpadają choroby przenoszone drogą płciową, bo nadal jestem przed pierwszym stosunkiem.
a oto zdjecia:
prosze o szybką odpowiedz,
z gory wielkie dzieki za pomoc! | |
| |
 |
doswiadczony_kr 
Dołączył: 27 Sty 2009 Posty: 43 Skąd: Kraków | Wysłany: Czw 19 Lut, 2009 |
|
| Witaj, jakość zdjęcia nie jest najlepsza ale nie widzę tam niczego złego, to mogą być mieszki włosowe. Czy te "krostki" występują na całym penisie czy tylko przy jego podstawie ? | _________________ doswiadczony_kraków (30l)
energoterapeuta, hipnoterapeuta
http://pierwszy.net/hipnoterapiaireiki
GG 10270843 | |
| |
 |
3tom Dołączył: 11 Lut 2009 Posty: 518 Skąd: polska | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Seba081 Wiek: 44 Dołączył: 16 Lut 2009 Posty: 305 Skąd: Katowice | Wysłany: Czw 19 Lut, 2009 |
|
| pesent1990, nie dramatyzuj, ja tez takie coś mam | |
| |
 |
pesent1990 Dołączył: 19 Lut 2009 Posty: 11 Skąd: Ruda śl. | Wysłany: Czw 19 Lut, 2009 |
|
| tak tez myslalem, na szczescie to nic groznego tylkoo.... to chyba nieco zniecheca kobiety, nie? bo zbyt ładnie to to nie wygląda... | |
| |
 |
Seba081 Wiek: 44 Dołączył: 16 Lut 2009 Posty: 305 Skąd: Katowice | Wysłany: Pią 20 Lut, 2009 |
|
| E tam, to normalna budowa penisa, każdy ma takie coś.
A w czym to może przeszkadzać kobiecie? | |
| |
 |
pesent1990 Dołączył: 19 Lut 2009 Posty: 11 Skąd: Ruda śl. | Wysłany: Pon 23 Lut, 2009 |
|
| Seba081 napisał/a: | E tam, to normalna budowa penisa, każdy ma takie coś.
A w czym to może przeszkadzać kobiecie? |
wolałbym tego nie miec, wg mnie jest to mało estetyczne, ale skoro mowicie ze wszystko jest ok to kamien spadł mi z serca.
dzieki za odpowiedzi, myslalem, ze bede musiał długo czekac na odpowiedzi, a tu prosze, miła niespodzianka
jeszcze raz wielkie dzieki | |
| |
 |
|