bielactwo - leczenie |
Autor | Wiadomość |
Marcin-2442 Dołączył: 18 Lut 2009 Posty: 1 Skąd: Polska | Wysłany: Sro 18 Lut, 2009 bielactwo - leczenie |
|
| Witam Wszystkich na forum!
Jestem tu nowy, więc proszę o wyrozumiałość;)
Od jakiegoś czasu mam białe plamy na penisie (bielactwo nabyte):/ Chciałbym się dowiedzieć w jaki sposób można się ich pozbyć? Czy konieczne są jakieś drogie zabiegi, czy są może jakieś lekarstwa np. w aptece bez recepty? Chciałbym poznać jak najwięcej opinii, czy ktoś ma (miał) podobny problem? Jakie mogą być przyczyny bielactwa nabytego (inne niż promienie słoneczne)?
Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam!
Marcin | |
| |
 |
doswiadczony_kr 
| |
 |
Buchcio Wiek: 32 Dołączył: 09 Lut 2009 Posty: 6 Skąd: Gryfice | Wysłany: Pią 27 Lut, 2009 |
|
| Ja też mam bielactwo, ale to mi nie przeszkadza Nie obchodzą mnie opinie innych na mój temat. Żyję jak normalny człowiek nie mający żadnych problemów i polecam Ci, nie przejmuj się tym Ja jakoś żyję i jestem z tego szczęśliwy. Niektórzy nawet wolą mieć białe plamy i być w centrum uwagi innych xD Zaznaczam też, że nie mam żądnych problemów w kontaktach z innymi ludźmi | _________________ Wy śmiejecie się ze mnie bo jestem inny. Ja śmieję się z was bo wszyscy jesteście tacy sami. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
|