Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Zapalenie cewki moczowej.
Autor Wiadomość
ptasznik15 

Wysłany: Sob 14 Lut, 2009   Zapalenie cewki moczowej.

Postanowiłem założyć nowy temat dotyczący zapalenia cewki moczowej. Mianowicie czy mógłby ktoś określić dokładne objawy zapalenia, oprócz oczywiście typowo książkowych jak: pieczenie podczas oddawania moczu, złe samopoczucie, stan podgorączkowy. Pozdrawiam.

BASF 

Wysłany: Sob 14 Lut, 2009   

Pieczenie przy oddawaniu moczu, trudności z oddawaniem moczu, częstotliwość oddawania moczy w małych ilościach podobnie jak przy zapaleniu pęcherza. W przypadku zapalenia cewki moczowej jest to spowodowane dyskomfortem.

ptasznik15 

Wysłany: Nie 15 Lut, 2009   

A czy na przykład ogólnie takie dziwne uczucie w prąciu, mianowicie takie łaskotanie oraz zaczerwienienie u jej ujścia też?

penis.com.pl
orgasm contol
BASF 

Wysłany: Nie 15 Lut, 2009   

Oczywiście, że tak.

problemmam 

Wysłany: Sob 09 Maj, 2009   

Mamuczucie jakbym nie trzymał moczu w 100%. mam tu na myśli fakt, że np po oddaniu moczu, odczuwam, że jeszcze coś ze mnie wycieka, pomimo iż, po wykonałem wszelkie czynności zapobiegającemu jakiemukolwiek wyciekowi. Sytuacja podobnie ma się gdy ciśnie mnie na kibelek. Wychodzą mi z penisa dosłownie krople, w takiej ilości, że pod napletkiem mam wiecznie mokro. jednakże w zasadzie na majtkach nie ma śladu moczu - ilości znikome, jednakże strasznie mnie to denerwuje i nie chce aby przerodziło się w coś gorszego. Czy moze być to spowodowane jakimś przewlekłym zapaleniem cewki?? jak to leczyć??

andrzejgadar 

Wysłany: Nie 10 Maj, 2009   

Tak, możliwe że to od zapalenia cewki. Najlepiej udaj się do lekarza i on zdecyduje jak to obejrzy. I badanie moczu zrób.

problemmam 

Wysłany: Nie 10 Maj, 2009   

badenia moczu robiłem już jakiś czas temu, bakteri brak. u lekarza byłem,oglądał i dał mi jakies leki, które nie bardzo są pomocne :(

Odpowiedz do tematu