Zapalenie cewki moczowej. |
Autor | Wiadomość |
ptasznik15 Dołączył: 12 Lut 2009 Posty: 21 Skąd: Wieliczka | Wysłany: Sob 14 Lut, 2009 Zapalenie cewki moczowej. |
|
| Postanowiłem założyć nowy temat dotyczący zapalenia cewki moczowej. Mianowicie czy mógłby ktoś określić dokładne objawy zapalenia, oprócz oczywiście typowo książkowych jak: pieczenie podczas oddawania moczu, złe samopoczucie, stan podgorączkowy. Pozdrawiam. | |
| |
 |
BASF 
Wiek: 49 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Sob 14 Lut, 2009 |
|
| Pieczenie przy oddawaniu moczu, trudności z oddawaniem moczu, częstotliwość oddawania moczy w małych ilościach podobnie jak przy zapaleniu pęcherza. W przypadku zapalenia cewki moczowej jest to spowodowane dyskomfortem. | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
ptasznik15 Dołączył: 12 Lut 2009 Posty: 21 Skąd: Wieliczka | Wysłany: Nie 15 Lut, 2009 |
|
| A czy na przykład ogólnie takie dziwne uczucie w prąciu, mianowicie takie łaskotanie oraz zaczerwienienie u jej ujścia też? | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
BASF 
Wiek: 49 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Nie 15 Lut, 2009 |
|
| Oczywiście, że tak. | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
problemmam Dołączył: 17 Kwi 2009 Posty: 4 Skąd: Polska | Wysłany: Sob 09 Maj, 2009 |
|
| Mamuczucie jakbym nie trzymał moczu w 100%. mam tu na myśli fakt, że np po oddaniu moczu, odczuwam, że jeszcze coś ze mnie wycieka, pomimo iż, po wykonałem wszelkie czynności zapobiegającemu jakiemukolwiek wyciekowi. Sytuacja podobnie ma się gdy ciśnie mnie na kibelek. Wychodzą mi z penisa dosłownie krople, w takiej ilości, że pod napletkiem mam wiecznie mokro. jednakże w zasadzie na majtkach nie ma śladu moczu - ilości znikome, jednakże strasznie mnie to denerwuje i nie chce aby przerodziło się w coś gorszego. Czy moze być to spowodowane jakimś przewlekłym zapaleniem cewki?? jak to leczyć?? | |
| |
 |
andrzejgadar Dołączył: 23 Sty 2009 Posty: 411 Skąd: SRC | Wysłany: Nie 10 Maj, 2009 |
|
| Tak, możliwe że to od zapalenia cewki. Najlepiej udaj się do lekarza i on zdecyduje jak to obejrzy. I badanie moczu zrób. | _________________ Problem? Pisz na gg: 8259970
Pozdro | |
| |
 |
problemmam Dołączył: 17 Kwi 2009 Posty: 4 Skąd: Polska | Wysłany: Nie 10 Maj, 2009 |
|
| badenia moczu robiłem już jakiś czas temu, bakteri brak. u lekarza byłem,oglądał i dał mi jakies leki, które nie bardzo są pomocne | |
| |
 |
|